Sundhedsmæssige Fordele Af Acai Bær

Der er mange sunde bær, der ville være en fantastisk tilføjelse til din kost. Acai berry er en af de sundeste bær du nogensinde vil finde.

Acai er en oprindelige bær almindeligvis findes i regnskovene i Amazonas. Denne antioxidant-rige frugt er blevet udråbt i århundreder som en helbredende, immun-stimulerende, energi-opreklamering frugt. En eksotisk slægtning af blåbær og tranebær, forskning har vist, at denne antioxidant-rige bær kan være i stand til at støtte i forebyggelse af sygdomme forbundet med oxidative skader, for ikke at nævne mange andre sundhedsmæssige fordele.

Efter at have været brugt i hundredvis af år i Sydamerika, er det først for nylig, at fordelene ved acai bær er realiseres yderligere væk.

Acai palmetræ vokser i dele af Brasilien, Colombia og Peru, og træets frugt og palmer er blevet brugt til at støtte sundhed af dem, der lever blandt det. Træerne vokser på river kanter og omkring flodsletter og kan nå op til 25 meter i højden. Selve frugten kommer i form af dyb lilla bær, svarende til røde druer, men er lidt mindre og med en hårdere, oilier hud.

Mens fordelene ved frugt har været kendt og udnyttet på tværs af Amazon, frugten er meget letfordærvelige og følgelig er vanskeligt at eksportere, dermed den tid, det har taget for at nå andre dele af verden. Nu, hvor flash frysning bruges, er det langt nemmere at høste og eksportere frugt samtidig bibeholde sine ernæringsmæssige kvaliteter.

Vifte af næringsstoffer i frugten er varieret. Antioxidanter og fedtsyrer som Omega-3, kan hjælpe med at holde kroppen sund når indgår som en del af vores kost, og ifølge Health Sciences Institute (HIS); acai bær er rig på begge. Selvom 90 pct. af bær er gjort med sin store frø, er de resterende kødfulde pulp og huden hvor næringsstofferne er tæt pakket. Det er det, der er blevet pureret og beruset af de førnævnte indfødte sydamerikanere som en del af deres kost.

Klik her for at købe Acai bær fra officielle hjemmeside

1. Hjerte sundhed

Svarende til rødvin, forskning viser, at acai bær er ekstremt høj i anthocyaniner, en form for anlægget antioxidant forbundet med evnen til at sænke kolesterol i blodet. De er også rige på plantesteroler, som giver cardio-beskyttende fordele for vores celler. Det gør den ved at forebygge blodpropper, forbedre samlede blodcirkulationen og afslappende blodkarrene.

2. Modstandsdygtige over for skadegørere

Forskere fra det Federal University i Rio de Janeiro har vist, at indtage acai ekstrakt kan hjælpe med at bekæmpe skadegørere. Men, jeg anbefale Oregano olie til denne opgave.

3. Aids i vægttab

Kendt af ernæringseksperter som en super-food, acai kan hjælpe os ikke kun tabe sig, men opretholde en sund vægt. En interessant undersøgelse fra det nationale institutter for Aging fandt, at frugtkødet fra acai bær havde evnen til at reducere de negative virkninger af et højt fedtindhold kost i laboratorieforsøg på fluer.

4. Fremmer sund hud

I øjeblikket mange moderne skønhedsprodukter transporterer acai olie, igen på grund af høje antioxidant olieindhold. Hvad mere er, er acai olie en stor naturligt alternativ til kemisk baserede hudpleje produkter, der skader huden i det lange løb. Taget internt, kan bær også give din hud en sundere glød. Faktisk
Brasilianerne har spise acai bær i århundreder til behandling af hudsygdomme.

Klik her for at købe Acai bær fra officielle hjemmeside

5. Hjælper med mave forstyrret

At tage acai kan også støtte i at holde vores fordøjelsessystem ren og optimal funktion. Bærrene har kraftig afgiftning kapacitet i den menneskelige krop og er en velkendt traditionelle kilde til kostfibre. Der er selvfølgelig mange andre højt fiber fødevarer, der kan gøre de samme ting, herunder mange andre typer af bær.

6. Anti-allergifremkaldende stof

Acai bær indeholder egenskaber, der understøtter normale betændelse, der kan forhindre den typisk inflammation svar forbundet med allergiske reaktioner.

7. Forbedret cellulære sundhed

På et generelt niveau spille Anthocyaner fundet i acai en rolle i vores cellulære beskyttelsessystem, medvirke til at holde cellerne stærkt mod invasionen af frie radikaler.

8. Kan hjælpe kampen kræft

Acai er meget høj i Vitamin C og ellaginsyre, en immun-system-styrke kombination, der har vist sig at undertrykke væksten af kræft. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Agriculture og levnedsmiddelkemi fundet at polyphenolic forbindelser udvundet fra acai reduceret kræft celle spredning af 56-86%. Det menes, at acai's phytochemcials kan stoppe processen med carcinogenese på molekylært niveau, dræbe tumorous celler, før de formerer sig. Meget samtale har centreret omkring acai og prostatakræft, specifikt.

Klik her for at købe Acai bær fra officielle hjemmeside

9. Anti-Aging effekter

Ekstremt høj i mange former for anlægget fytokemikalier (antioxidanter), acai bær kan bidrage til en evne til at bremse eller vende typiske processer af aldring relateret til inflammation og cellulære oxidative skader. I virkeligheden, er bær en af de planeter højeste kilder til antioxidanter, med en bær holding ti gange beløbet af antioxidanter som druer, og to gange beløbet af blåbær.

10. Energi-Boost

Skyldes dets samlede sundhedsmæssige fordele, at tage acai ekstrakt kan føre til en øget samlet niveau af energi og udholdenhed, og kan hjælpe til at bekæmpe træthed og udmattelse. Når du har brug for et løft, blot spiser en håndfuld bær og du vil være klar til at gå på ingen tid!

11. Bedre Sex

Denne berømte røde bær har også været forbundet med samlede øget blodcirkulation i den menneskelige krop, et fænomen, der kan bidrage til et løft i sexlyst, især for mænd.

12. Forbedrer psykisk funktion

Indledende forskningsundersøgelser viser, at acai kan forhindre mental ubalance i menopausale kvinder.

Købe økologisk certificeret Acai. Ikke alene er de sikrere, men smager bedre også. Hvis du ikke kan finde acai bær, er en anden god kilde til antioxidant frugt goji bær.

Klik her for at købe Acai bær fra officielle hjemmeside