Helsemessige Fordeler Av Acai Bær

Det er mange friske bær som ville være et flott tillegg til kosthold. Den acai berry er en av de sunneste bær du noensinne vil finne.

Acai er en urfolk berry ofte funnet i regnskogen i Amazonas. Denne antioksidant-rik frukt er blitt varslet i århundrer som en helbredende, immun-stimulerende, energi-boosting frukt. En eksotisk slektning av blåbær og tranebær, forskning har vist at dette antioksidant-rike bær kan være i stand til å støtte i forebygging av sykdommer knyttet til oksidative skader, for ikke å nevne mange andre helsemessige fordeler.

Etter å ha vært brukt i hundrevis av år i Sør-Amerika, er det bare nylig at fordelene med acai bær er å være realisert lenger unna.

Acai palmetre vokser i deler av Brasil, Colombia og Peru, og treets frukt og palmer har blitt brukt til å støtte helse av de som lever blant det. Trær vokser på elven kanter og rundt flom slettene, og kan nå opp til 25 meter i høyde. Frukt selv kommer i form av dypt lilla bær, ligner på røde druer, men er litt mindre, og med en tøffere, fetere hud.

Mens fordelene av frukten har kjent og utnyttet på tvers av Amazonas, frukten er ekstremt lett bedervelige, og som et resultat er vanskelig å eksportere, derav tiden det har tatt for å nå andre deler av verden. Nå som brukes blits frysing, er det langt enklere å høste og eksportere frukt samtidig opprettholde sine ernæringsmessige kvaliteter.

Utvalget av næringsstoffer i frukten er variert. Antioksidanter, og fatty syren som Omega-3, kan bidra til å holde kroppen sunn når inkludert som en del av kostholdet vårt, og ifølge Health Sciences Institute (HIS); Den acai berry er rikt på begge. Selv om 90 prosent av bær er bygget opp av sin store frø, er gjenværende kjøttfulle cellulose og huden der næringsstoffer er tett pakket. Det er dette som er Most og full av nevnte innfødt Sør-amerikanerne som en del av deres kosthold.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle hjemmeside

1. Hjertesykdommer

I likhet med rødvin, forskning viser at acai bær er svært høy i antocyaniner, en form for plante antioksidant forbundet med evnen til å senke kolesterolnivået i blodet. De er også rik på plantesteroler som gir cardio-beskyttende fordeler til våre celler. Dette gjøres ved å forebygge blodpropp, forbedrer blodsirkulasjonen, generelle og avslappende blodkar.

2. Motstandsdyktig mot skadelige organismer

Forskere fra den føderale universitetet i Rio de Janeiro har vist at konsumere acai pakke kan hjelpe å bekjempe skadelige organismer. Jeg anbefaler imidlertid Oregano olje for denne oppgaven.

3. Hjelpemidler i vekttap

Kjent av ernæringseksperter som en super-mat, acai kan hjelpe oss ikke bare miste vekt, men opprettholde en sunn vekt. En interessant studie fra den nasjonale institutter av aldring fant at massen av acai berry hadde muligheten til å redusere de negative effektene av en høy-fett diett i laboratoriestudier på fluer.

4. Fremmer hudens helse

Foreløpig bærer mange moderne skjønnhetsprodukter acai olje, igjen på grunn av oljen høye antioksidantegenskaper innhold. Hva mer er, er acai olje et flott naturlig alternativ til kjemiske basert hud-pleie produkter som skade huden i det lange løp. Tatt internt, kan bær også gi huden en sunnere glød. faktisk
Brasilianere har vært å spise acai bær i århundrer for å behandle huden forhold.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle hjemmeside

5. Hjelper med fordøyelseskanal opprørt

Å ta acai kan også hjelpe i å holde vårt fordøyelsessystem rent og i optimal funksjon. Bær har kraftig avgiftning kapasiteter i den menneskelige kroppen og er en velkjent tradisjonelle kilde til kostfiber. Selvfølgelig, er det mange andre høy fiber matvarer som kan gjøre det samme, inkludert mange andre typer bær.

6. Anti-allergifremkallende stoff

Acai bær inneholder egenskaper som støtter normal betennelse som kan hindre at den typiske betennelse responsen knyttet til allergiske reaksjoner.

7. Forbedret mobilnettet helse

På et generelt nivå spille antocyaniner finnes i acai en rolle i vårt mobilnettet beskyttelsessystem, bidrar til å holde cellene sterk mot invasjonen av frie radikaler.

Åttende kan hjelpe kampen kreft

Acai er svært høy i Vitamin C og ellaginsyre, en immun-system-boosting kombinasjon som har vist seg å undertrykke veksten av kreft. En studie publisert i Journal of Agriculture and Food Chemistry fant at polyfenoliske forbindelser Hentet fra acai redusert kreft celle spredning av 56-86%. Det er antatt at acai er phytochemcials kan stoppe prosessen av carcinogenesis på molekylært nivå, drepe av tumorous celler før de formere seg. Mye samtale har sentrert rundt acai og prostata kreft, spesielt.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle hjemmeside

9. Anti-aldring effekter

Svært høy i mange former for plante fytokjemikaliene (antioksidanter), acai bær kan bidra til en evne til å bremse eller reversere typisk prosesser av aldring relatert til betennelse og cellular oksidative skader. Bærene er faktisk en av de høyeste planeter-kildene til antioksidanter, med en berry holder ti ganger beløpet av antioksidanter som druer, og to ganger verdien av blåbær.

10. Energi Boost

Grunn av sin samlede helsemessige fordeler, å ta acai ekstrakt kan føre til et forhøyet samlede nivå av energi og utholdenhet, og kan hjelpe å bekjempe tretthet og utmattelse. Når du trenger et løft, bare spise en håndfull av bær og du vil være klar til å gå på et blunk!

11. Bedre Sex

Dette berømte røde bær har også vært knyttet til generelle økte blodsirkulasjonen i menneskekroppen, et fenomen som kan bidra til en økning i sex-stasjonen, spesielt for menn.

12. Forbedrer Mental funksjon

Foreløpige undersøkelser viser at acai kan hindre mental ubalanse i menopausal kvinner.

Kjøpe organisk sertifisert Acai. Ikke bare er de tryggere, men smaker bedre også. Hvis du ikke finner acai bær, er en annen god kilde til antioksidant frukt goji bær.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle hjemmeside