Gezondheidsvoordelen Van Acai Bessen

Er zijn talrijke gezonde bessen dat zou een geweldige aanvulling op uw dieet. De acaibes is een van de gezondste bessen die u ooit zal vinden.

Acai is een inheemse bessen vaak gevonden in de regenwouden van de Amazone. Deze antioxidant-rijke vruchten heeft eeuwenlang als een helende, immuun-stimulerende, energie-boost vrucht is aangekondigd. Een exotische familielid van de bosbes en cranberry, onderzoek heeft uitgewezen dat deze bessen antioxidant-rijke kundig voor steun bij de preventie van ziekten in verband met oxidatieve schade zitten mei, en niet te vergeten veel andere voordelen voor de gezondheid.

Ze is gebruikt voor honderden jaren in Zuid-Amerika, is het pas onlangs dat de voordelen van acai bessen zijn wordt gerealiseerd verder weg.

De acai palmboom groeit in delen van Brazilië, Colombia en Peru, en de boom vruchten en palmen zijn gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid door degenen die onder het leven. De bomen groeien op rivier randen en rond overstromingsgebieden en maximaal 25 meter in hoogte kunnen bereiken. Het fruit zelf komt in de vorm van diep paarse bessen, vergelijkbaar met rode druiven, maar zijn iets kleiner en met een hardere, oilier huid.

Terwijl de voordelen van de vrucht zijn bekend en gebruikt in de Amazone, de vrucht is zeer bederfelijk en daardoor is het moeilijk te exporteren, dus de tijd die het heeft genomen om andere delen van de wereld te bereiken. Nu dat flash bevriezing wordt gebruikt, is het veel gemakkelijker om te oogsten en de vrucht exporteren terwijl nog het handhaven van de voedingswaarde.

Het bereik van voedingsstoffen binnen de vrucht is gevarieerd. Antioxidanten, en zoals Omega-3 vetzuren kan helpen houden van het menselijk lichaam gezond wanneer opgenomen als onderdeel van onze voeding, en volgens het Health Sciences Institute (ZIS); de acai berry is rijk aan beide. Hoewel 90 procent van de bes is opgebouwd uit haar grote zaad, is de resterende vlezige pulp en huid waar de voedingsstoffen dicht zijn verpakt. Het is deze die heeft gepureerd en dronken door de bovengenoemde inheemse Zuid-Amerikanen als onderdeel van hun dieet.

Klik hier om te kopen van Acai Berry van officiële website

1. Gezondheid van het hart

Vergelijkbaar met rode wijn, onderzoek toont aan dat acai bessen zijn extreem hoog in anthocyanen, een vorm van plant antioxidant die is gekoppeld aan de mogelijkheid om te lager cholesterolgehalte in de bloedstroom. Ze zijn ook rijk aan plantensterolen die cardio-beschermende voordelen voor onze cellen opleveren. Het doet dit door het voorkomen van bloedstolsels, verbetering van de totale omloop van het bloed en de bloedvaten ontspannen.

2. Bestand tegen schadelijke organismen

Wetenschappers van de federale universiteit van Rio de Janeiro hebben aangetoond dat het consumeren van acai extract kan helpen bestrijden schadelijke organismen. Echter, adviseer ik Oregano olie voor deze taak.

3. Aids in verlies van het gewicht

Door voedingsdeskundigen bekend als een super-food, acai kan helpen ons niet alleen gewicht verliezen, maar het handhaven van een gezond gewicht. Een interessante studie van de nationale instituten of Aging bleek pulp van de acai berry het vermogen te beperken van de negatieve effecten van een high-fat dieet in laboratoriumonderzoek op vliegen.

4. Bevordert de gezondheid van de huid

Veel moderne schoonheidsproducten zijn momenteel bezig met acai olie, opnieuw als gevolg van de olie hoge anti-oxidant inhoud. Wat meer is, is acai olie een grote natuurlijke alternatief voor chemische gebaseerde huidverzorging producten die schadelijk zijn voor de huid op de lange termijn. Inwendig gebruik, kunnen de bessen ook geven uw huid een gezonder gloed. Eigenlijk
Brazilianen heb al het eten acai bessen voor eeuwen voor de behandeling van huidaandoeningen.

Klik hier om te kopen van Acai Berry van officiële website

5. Helpt met digestief boos

Rekening acai kan ook steun in onze spijsvertering schoon te houden en in optimale functie. De bessen zijn krachtige ontgifting capaciteiten in het menselijk lichaam en een bekende traditionele bron van voedingsvezels. Natuurlijk, zijn er vele andere vezelrijk voedsel dat hetzelfde doen kunnen, met inbegrip van vele soorten bessen.

6. Anti-allergene stof

Acai bessen bevatten eigenschappen die ondersteuning bieden voor normale ontsteking die voorkomen de reactie van de typische ontsteking die zijn gekoppeld aan allergische reacties dat kan.

7. Verbeterde cellulaire gezondheid

Op een algemeen niveau spelen de anthocyanen gevonden in acai een rol in ons beschermingssysteem van cellulaire, helpen om te houden sterk tegen de invasie van vrije radicalen cellen.

8. Kan helpen strijd kanker

Acai is zeer hoog in vitamine C en ellaginezuur, een immuun systeem stimuleren combinatie dat is aangetoond dat het onderdrukken van de groei van kanker. Een studie gepubliceerd in het Journal of Agriculture and Food Chemistry gevonden dat polyfenolverbindingen geëxtraheerd uit acai verminderd kanker celproliferatie met 56-86%. Er wordt gedacht dat acai het phytochemcials kunt het stoppen van carcinogenese op een moleculair niveau tumorous cellen doden voordat ze vermenigvuldigen. Veel conversatie is gecentreerd rond acai en prostaatkanker, specifiek.

Klik hier om te kopen van Acai Berry van officiële website

9. Anti-veroudert effecten

Extreem hoog in vele vormen van plant fytochemicaliën (antioxidanten), acai bessen kunnen bijdragen aan het vermogen om te vertragen of omkeren van typische processen van de vergrijzing gerelateerd aan ontsteking en mobiele oxidatieve schade. In feite, zijn de bessen een van de planeten hoogste bronnen van antioxidanten, met een berry die tien keer het bedrag van de antioxidanten als druiven en twee maal het bedrag van bosbessen.

10. Energie-impuls

Wegens de algemene voordelen voor de gezondheid, nemen acai extract kan leiden tot een meer algemeen niveau van energie en uithoudingsvermogen, en kan steun tot combat vermoeidheid en uitputting. Wanneer u een impuls nodig, gewoon een handvol van de bessen eten en u zult klaar om te gaan in geen tijd!

11. Betere seks

Deze beroemde rode bes is ook gekoppeld aan algemene toegenomen bloedcirculatie in het menselijk lichaam, een verschijnsel dat tot een boost in seks station, vooral voor mannen bijdragen kan.

12. Verbetert mentale functie

Voorbereidend onderzoekstudies tonen aan dat acai kan geestelijke onevenwichtigheid in menopauze vrouwen voorkomen.

Buy Acai biologisch gecertificeerd. Niet alleen zijn ze veiliger, maar ook beter smaken. Als u acai bessen niet kunt vinden, een andere goede bron van antioxidant vruchten zijn goji bessen.

Klik hier om te kopen van Acai Berry van officiële website