Egészségügyi Ellátások A Acai Bogyók

Vannak számos egészséges bogyók, hogy lenne egy nagy összeadás-hoz a diéta. A acai berry az egyik a legegészségesebb bogyós gyümölcsök, amit valaha megtalálja.

Acai egy bennszülött bogyó általában megtalálható az esőerdők, az Amazonas. Ez antioxidáns gazdag gyümölcs már előrevetítették, gyógyító, immunrendszer-stimuláló, energia-fokozó gyümölcsöt évszázadok. Egy egzotikus rokon, az áfonya és az áfonya, a kutatások kimutatták, hogy ez a bogyó antioxidáns gazdag lehet képes-hoz támogat az oxidatív károsodás, nem is beszélve a számos egyéb egészségügyi ellátások kapcsolódó betegségek megelőzése.

Fel több száz évig Dél-Amerikában, azért csak a közelmúltban, hogy az előnyeit acai bogyók, hogy kiaknázzák további távolabbi.

A acai Pálma nő alkatrészek Brazília, Kolumbia és Peru, és a fa gyümölcsöt és pálmák használtak támogatására a egészségügyi azok élnek meg. A fák nőnek folyó szélén, és ezen a környéken: Auen, és elérheti a 25 méter magas. A gyümölcs maga jön formájában a deep purple berries, piros szőlő, hasonló, de valamivel kisebb és egy keményebb, oilier bőr.

Míg az előnyeit a gyümölcs ismert, és használt szerte az Amazon, a gyümölcs rendkívül romlandó és ennek eredményeként nehéz exportálni, ezért az idő, ez hozott, hogy elérje más részein a világ. Most, hogy a flash fagyasztás használják,-a ' sokkal könnyebb, a betakarítás és a gyümölcs export rövid idő csendes fenntart a táplálkozási tulajdonságait.

A sokféle tápanyagot a gyümölcs belül változatos. Antioxidánsok, és a zsírsavak, mint Omega-3, segíthet az emberi test egészséges, amikor bekerült a diéta és a szerint az egészségügyi tudományok Intézet (HIS); az acai bogyó is gazdag egyaránt. Bár a 90 százaléka a bogyó a nagy mag tevődik össze, a fennmaradó húsos cellulóz- és bőr, ahol a tápanyagok sűrűn pakolva. Ez az, amit a pépesített, és részeg a fent említett natív Dél-amerikaiak étrendjük részeként.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry, a hivatalos honlapja

1. A szív egészségének

Hasonló a vörös bor, kutatások azt mutatják, hogy acai bogyók a rendkívül magas antocianinok, egyfajta növényi antioxidáns társított a képességét, hogy csökkenti a koleszterin szintet a vérben. Ők is gazdag növényi szterinek, hogy szív-védő előnyökkel, hogy a sejtjeink. Ez megakadályozza a vérrögök, javítja a vérkeringést átfogó és pihentető az erek.

(2) Károsító szervezetekkel szembeni ellenálló

A a szövetségi egyetemi Rio de Janeiro, a tudósok kimutatták, hogy fogyaszt acai kivonat segíthet a harcot a károsító szervezetek. Azonban javasoljuk, Oregano olaj, erre a feladatra.

3. Támogatások fogyás

Ismert táplálkozási szakértők, mint a szuper-élelmiszer, acai segíthet nekünk nem csak fogyni, de fenntartani az egészséges testsúlyt. Egy érdekes tanulmány a nemzeti intézetek öregedés megállapította, hogy a acai bogyó cellulóz a képességét, hogy legyek a magas zsírtartalmú étrend, a laboratóriumi vizsgálatok negatív hatásainak csökkentésére.

4. Elősegíti a bőr egészségét

Jelenleg sok modern szépségápolási termékek könyv acai olaj, újra az olaj magas antioxidáns tartalma miatt. Mi több acai olaj egy nagyszerű természetes alternatívája kémiai alapú bőrápoló termékeket, hogy kárt a bőrön, a hosszú távon. Belsőleg, a bogyók is ad a bőr egészségesebb ragyogás. valójában
Brazilok már eszik acai bogyók évszázadok bőrbetegségek kezelésére.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry, a hivatalos honlapja

5. Segíti az emésztő felizgat

Figyelembe acai is segíthet a emésztőrendszer koszos és optimális működéséhez. A bogyók kapacitások hatékony méregtelenítés az emberi szervezetben és a jól ismert hagyományos forrás élelmi rost. Persze vannak sok más magas rosttartalmú élelmiszerek, amit tud csinál ugyanaz a dolog, beleértve a sok más típusú bogyók.

6. Anti-allergén anyag

Acai bogyók tartalmaz tulajdonságokat, amely támogatja rendes gyulladás, amely megakadályozhatja a tipikus gyulladásos válasz társuló allergiás reakciók.

7. Jobb a sejtszintű egészség

Általánosságban a antocianinok találhatók acai szerepet játszanak a celluláris védelem rendszer segít megtartani a sejteket a szabad gyökök ellen erős.

(8) Segíthet a rák ellen

Acai a nagyon magas a C-Vitamin és ellagic sav, egy rendszer-immunerősítő kombinációja, amelyek kimutatták, hogy elnyomja a növekedés a rák. Megjelent a folyóirat a mezőgazdaság és az élelmiszer-kémia egy tanulmány megállapította, hogy polifenol vegyületek kivont acai csökkenteni rák sejtek szaporodását, 56-86 %-kal. Úgy gondolják, hogy acai barátait phytochemcials megállítani a folyamatot a rákkeltő képességet kimutató szűrővizsgálatot a molekuláris szinten, megöli a klimaxot sejtek, mielőtt szaporodnak. Sok beszélgetés van köré acai és a prosztata rák, kifejezetten.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry, a hivatalos honlapja

9. Anti-Aging hatást

Rendkívül magas számos formája a növény phytochemicals (antioxidáns), acai bogyók is hozzájárulhat egy képessége, hogy lassan vagy fordított az öregedés kapcsolódik a gyulladás és a celluláris oxidatív károsodás tipikus folyamatok. Valójában a bogyók az egyik a bolygó legnagyobb forrásai az antioxidánsoknak, egy bogyó holding tízszerese az antioxidánsok, mint a szőlő és áfonya összege két alkalommal.

10. Az energia fellendítése

Az átfogó egészségügyi ellátások miatt figyelembe acai kivonat vezethet fokozott mértékben a teljes energia és állóképesség, és a támogatások kimerültség és a fáradtság. Amikor csak szüksége van egy reklám, egyszerűen eszik egy marék bogyós gyümölcsök, és akkor lesz kész, nincs idő!

11. Jobb a szex

Ez a híres piros bogyó is kapcsolódik a teljes fokozott vérkeringés az emberi testben, olyan jelenség, amely hozzájárulhat a lendületet a szexuális vágyat, különösen a férfiak.

12. Javítja a mentális múködés

Előzetes kutatások azt mutatják, hogy acai megakadályozhatja a klimaxos nők lelki kiegyensúlyozatlanság.

Szervesen certified Acai vásárolni. Nem csak ők biztonságosabb, de jobb ízű is. Ha nem találja a acai bogyók, egy másik jó forrás a antioxidáns gyümölcsök, goji bogyók.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry, a hivatalos honlapja