Beneficiile Pentru Sănătate Ale Acai Fructe De Padure

Există numeroase fructe de padure sănătos, care ar fi un mare plus la dieta ta. Acai berry este una dintre mai sanatoase fructe de padure veţi găsi vreodată.

Acai este o boabe indigene frecvent intalnite in padurile tropicale din Amazon. Acest fructe bogate antioxidante a fost marcat de secole ca un fruct de vindecare, de stimulare imunitar, stimularea de energie. O relativă exotice de afine şi afine, cercetările au arătat că acest boabe bogate poate fi capabil să susţină în prevenirea bolilor asociate cu daune oxidativ, să nu mai vorbim de multe alte beneficii de sănătate.

Au fost folosite de sute de ani in America de Sud, este doar recent că beneficiile de acai fructe de padure sunt fiind realizate mai departe.

Acai palmier creşte în părţile de Brazilia, Columbia şi Peru, şi fructe pe copac şi palmele au fost utilizate pentru a sprijini sănătate de cei care trăiesc printre ea. Copacii cresc pe Râul margini şi în apropiere de inundaţii câmpii şi poate ajunge până la 25 de metri în înălţime. Fructul în sine vine sub formă de fructe de padure deep purple, similar cu struguri rosii, dar sunt uşor mai mici şi cu o piele mai dure, uleioasa.

În timp ce beneficiile de fructe au fost cunoscute şi utilizate în întreaga Amazon, fructul este extrem de perisabile şi ca rezultat este dificil de a exporta, prin urmare, în timp a luat pentru a ajunge la alte părţi ale globului. Acum, că fulger congelare este utilizat, este mult mai uşor de a recolta şi export fructe în timp ce încă mai menţine calităţile nutritive.

Gama de elemente nutritive din fructe este variat. Antioxidanti si acizi grasi, cum ar fi Omega-3, poate ajuta la mentinerea corpului uman sănătos atunci când este inclusă ca parte din dieta noastră, şi în funcţie de sănătate Ştiinţe Institutul (lui); acai berry este bogat în ambele. Deşi 90 la suta de boabe este alcătuit din seminţele sale mari, pulpa cărnoase rămase şi pielea este în cazul în care nutrientii sunt dens ambalate. Este acest lucru piure şi beat de mai sus menţionate nativă sud-americani ca parte din dieta lor.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial

1. Centrul de sănătate

Similar cu vin rosu, Cercetările arată că acai fructe de padure sunt extrem de ridicate în antociani, o forma de antioxidant plante asociate cu capacitatea de a reduce nivelul colesterolului în fluxul de sânge. Acestea sunt, de asemenea, bogate in steroli de plante care oferă beneficii cardio-protector pentru celulele noastre. Ea face acest lucru prin prevenirea cheagurilor de sânge, îmbunătăţirea generală circulaţiei sanguine şi relaxarea vaselor de sânge.

2. Rezistente la organisme dăunătoare

Oamenii de stiinta de la Universitatea Federală din Rio de Janeiro au arătat că consumatoare de extract de acai pot ajuta la lupta împotriva organismelor dăunătoare. Cu toate acestea, vă recomandăm ulei de Oregano pentru această sarcină.

3. SIDA în pierdere în greutate

Cunoscut de nutritionisti ca un super-alimentare, acai ne poate ajuta nu numai pierde în greutate, dar menţine o greutate sănătoasă. Un studiu interesant de institutele naţionale de imbatranire a constatat că pulpa de acai boabe au avut capacitatea de a reduce efectele negative ale unei diete bogate în grăsimi în studiile de laborator pe mustele.

4. Promoveaza sanatatea pielii

În prezent, multe produse de frumusete moderne sunt transportă ulei de acai, din nou din cauza uleiului de conţinut ridicat de antioxidanţi. Mai mult, ulei de acai este o alternativă naturală a chimice produse pe bază de îngrijire a pielii care afectează pielea în termen lung. Luate intern, fructe de padure pot, de asemenea, da pielii o strălucire sănătoasă. de fapt
Brazilienii au fost mănâncă acai fructe de padure de secole pentru a trata afectiuni ale pielii.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial

5. Ajută cu digestiv supărat

Luaţi acai pot fi, de asemenea, de ajutor în a menţine sistemul nostru digestiv curate şi în functionarea optima. Fructe de padure au capacităţi puternice de detoxifiere în organismul uman şi sunt o sursă de bine-cunoscut tradiţională de fibre dietetice. Desigur, există multe alte alimente bogate in fibre, care poate face acelasi lucru, inclusiv multe alte tipuri de fructe de padure.

6. Antialergice substanţă

Acai fructe de padure conţin proprietăţi care acceptă inflamaţie normale, care pot preveni răspuns tipic inflamaţiei asociate cu reacţii alergice.

7. Îmbunătăţirea sănătăţii celulare

La nivel general, antociani găsite în acai joacă un rol în sistemul nostru de protecţie celulare, contribuind la păstrarea celulele puternic împotriva invaziei de radicali liberi.

8. Poate ajuta lupta cancerului

Acai este foarte ridicat in vitamina C si acid elagic, o combinaţie consolidare de sistemul imunitar, care a fost demonstrat pentru a suprima de creştere de cancer. Un studiu publicat în Jurnalul de agricultura si chimie alimentară a constatat că compuşi polifenolici extrase din acai reduce cancer de proliferarea celulelor 56-86%. Se crede că acai pe phytochemcials poate opri procesul de carcinogeneză pe un nivel molecular, ucide celulele tumorous înainte de a se multiplica. Conversaţie de mult a centrat în jurul acai şi cancerul de prostată, în mod special.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial

9. Anti-imbatranire efectele

Extrem de ridicat în mai multe forme de plante fitochimicale (antioxidanti), acai fructe de padure pot contribui la capacitatea de a încetini sau inversa tipic procesele de îmbătrânire referitoare la daune oxidativ inflamaţie şi celular. De fapt, fructe de padure sunt una dintre planete mai mari surse de antioxidanti, cu boabe o exploataţie de zece ori suma de antioxidanţi ca strugurii, şi de două ori suma de afine.

10. Impuls de energie de

Datorită beneficiile sale de sănătate generală, luaţi acai extras poate duce la un nivel crescut de global de energie şi de rezistenţă, şi pot fi de ajutor pentru a combate oboseala si epuizare. Ori de câte ori aveţi nevoie de un impuls, pur şi simplu mânca un pumn de fructe de padure si va fi gata pentru a merge în cel mai scurt timp!

11. O mai bună Sex

Acest celebru roşu berry a fost crescut de circulatie legate de ansamblu în organismul uman, un fenomen care pot contribui la un impuls în unitatea de sex, în special pentru bărbaţi.

12. Imbunatateste functia mentale

Studii preliminare de cercetare arată că acai pot preveni dezechilibru mentale în menopauză femei.

Cumpara organic certificate Acai. Nu numai acestea sunt mai sigure, dar gust prea bine. În cazul în care nu găsiţi acai fructe de padure, o altă sursă bună de fructe antioxidante sunt goji pomuşoare.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial