Terveys Edut Acai Marjat

On olemassa useita terveellisiä marjoja, joka olisi suuri lisäksi teidän ruokavalio. Acai berry on terveellisin marjoja, löydä.

Acai on alkuperäiskansojen Marja, tavataan Amazonin sademetsien. Antioksidantti rikas hedelmiä merkkinä vuosisatojen ajan parantavan immuunijärjestelmän stimuloivaa, energia parantavaa hedelmää. Eksoottinen sukulainen karpalo ja mustikka, tutkimusten antioksidantti-rikas Marja voi pystyä tukemaan tautien liittyvät hapettumista, puhumattakaan monia muita terveyteen liittyviä etuja.

On käytetty satoja vuosia Etelä-Amerikassa, se on vasta äskettäin, että acai marjat edut toteutuvat edelleen kauemmaksi.

Acai palmupuu kasvaa osissa Brasilia, Kolumbia ja Peru ja puun hedelmiä ja palms on käytetty tukea terveyttä niille, jotka elävät kärsijöihin. Puut kasvavat joen reunoja ja sen ympäristössä: tulvatasankoja ja voi nousta jopa 25 metrin korkeuteen. Hedelmiä tulee muodossa deep Purplen marjat punaiset viinirypäleet, samanlainen, mutta hieman pienempi ja tiukempi, oilier iho.

Vaikka hyödyn hedelmiä on tunnettu ja käytetty yli Amazon, hedelmä on erittäin pilaantuvia ja on sen vuoksi vaikeaa viedä näin aika päästä muissa osissa maailmaa. Nyt, että jäädyttäminen salamaa käytetään, on paljon helpompi sato ja viedä hedelmät samalla kun sen ravitsemukselliset ominaisuudet.

Ravinteiden sisällä hedelmät tuotevalikoima on monipuolinen. Antioksidantteja ja rasvahappoja kuten Omega-3, voit suojata ihmisen kehon terveitä, kun mukana osana ruokavaliota ja mukaan Health Sciences Institute (hänen); acai marja sisältää runsaasti molemmat. Vaikka 90 prosenttia Marja koostuu runsaasti siemeniä, loput lihaista massa- ja iho on, jossa ravinteiden tiheästi pakataan. Juuri tätä pureed ja humalassa edellä Etelä-intiaanien kuin osa heidän ruokavaliotaan.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

1. Sydämen terveyttä

Samanlainen punaviiniä, tutkimus osoittaa, että acai marjat ovat hyvin korkeat Antosyaanit, eräänlainen kasvi antioksidantti liittyy kyky alentaa kolesterolia veressä. Ne ovat myös runsaasti kasvisteroleja, jotka tarjoavat sydän suojaava etuja meidän solut. Se tekee tämän estämällä veren hyytymistä, parantaa yleistä verenkiertoa ja rentouttava verisuonia.

2. Kestävä haitalliset organismit

Päässä Rio de Janeiron liittovaltion yliopiston tutkijat ovat osoittaneet, että kuluttaa acai ote voi auttaa taistelussa haitallisia organismeja. Suosittelen kuitenkin Oreganoöljy tämän tehtävän.

3. Laihtuminen aids

Tunnetaan ravintotieteilijät super-ruokaa, acai voi auttaa meitä ei vain laihtua, mutta säilyttää terveen painon. Yksi mielenkiintoinen tutkimus National Institutes Aging löytynyt, massaa acai berry oli kyky vähentää rasvainen ruokavalio laboratoriotutkimukset kielteisesti lentää.

4. Edistää ihon terveyttä

Monet modernit kauneudenhoitotuotteet ovat parhaillaan acai öljy uudelleen, koska öljyn korkea antioksidanttipitoisuus. Lisäksi acai öljy on erinomainen luonnollinen vaihtoehto kemiallisten ihonhoitotuotteet tuotteet jotka vahingoittaa ihon pitkällä aikavälillä. Sisäisesti, marjat voi myös antaa ihosi terveempiä hehku. Itse asiassa
Brasilialaiset on syö acai marjat vuosisatojen ihosairauksien.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

5. Auttaa ruoansulatuskanavan häiritä

Ottaen acai voi myös auttaa pitämään meidän ruoansulatuskanavan puhdas ja optimaalisen toiminnan. Marjat on voimakas vieroitushoito valmiuksia ihmiskehossa ja tunnettu perinteinen lähde kuitua. Tietenkin on monia muita runsaskuituinen elintarvikkeita, jotka voi tehdä saman, mukaan lukien monet muut marjat.

6. Anti-allergiaa aineen

Acai Marjat sisältävät ominaisuuksia, jotka tukevat normaalia tulehdus, joka voi estää allergisia reaktioita liittyy tyypillinen tulehdus vastaus.

7. Parantaa solujen terveyttä

Yleisellä tasolla Antosyaanit acai löytyy rooli järjestelmäämme matkapuhelimen suojaaminen auttaa pitämään vahva vastaan hyökkäys vapaiden radikaalien soluja.

8. Voi auttaa taistelussa syöpää

Acai on erittäin runsaasti C-vitamiinia ja ellagic acid, immuuni-järjestelmän edistäviä yhdistelmä, jota on osoitettu tukahduttaa syöpäsolujen kasvua. Yksi tutkimus julkaistiin Journal of Agriculture ja Elintarvikekemia totesi, että polyphenolic yhdisteitä uutetaan acai vähentää syöpä solujen 56-86 %. Uskotaan, että acai n phytochemcials pysäyttää karsinogeneesin molekyylitason tasolla tappaa soluja, tumorous, ennen kuin ne lisääntyvät. Paljon keskustelua on keskitetty noin acai ja eturauhasen syöpä, erityisesti.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

9. Anti-Aging vaikutuksia

Erittäin monenlaisia fytokemikaalit kasvi (antioksidantteja), acai marjat saattavat osaltaan kyky hidastaa tai kääntää tyypillisiä prosesseja ikääntymisen liittyvät tulehdus ja solujen hapettumista. Marjat ovat itse asiassa planeetat korkein lähteitä antioksidantteja, yksi Marja tilalla kymmenen kertaa enemmän antioksidantteja kuin viinirypäleet ja kaksi kertaa enemmän mustikoita.

10. Energianlähteeksi

Koska yleinen Terveellisyys ottaen acai uutetta voi johtaa lisääntynyt kokonaismäärää energiaa ja kestävyyttä, ja saa tukea uupumus ja väsymys. Kun vauhtia, yksinkertaisesti syödä kourallinen marjoja ja valmiita menemään hetkessä!

11. Parempaan seksiin

Tämä kuuluisa punainen marja on myös liittyy yleisesti lisääntynyt verenkierto ihmiskehossa ilmiö, joka voi osaltaan parantaa sukupuolen asemaan, erityisesti miehille.

12. Parantaa henkistä toimintaa

Alustava tutkimus tutkimukset osoittavat, että acai voi estää henkisen epätasapainon vaihdevuodet ohittaneilla naisilla.

Ostaa luonnonmukaisesti sertifioitu Acai. Ne ovat turvallisempia, mutta maistuu paremmalta. Jos et löydä acai marjat, toinen hyvä lähde antioksidantti hedelmiä ovat goji-marjoja.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut