Cum De A Alege Mai Sanatoasa Carne Rosie

Oamenii evita carnea roşie pentru multe motive diferite: sănătatea, digestiv, drepturile animalelor şi motive financiare vin rapid în minte. Conform CNN Money, americanii sunt anunţate să mănânce aproximativ 55 de kilograme de carne de vită pe persoană în 2013, în jos la aproximativ 58 de kilograme în 2012, în conformitate cu estimările de USDA.

Deci, ar trebui să mănânci carne de vită "trebuie să răspundă la această întrebare pentru tine. Care poate rock absolut un corp sănătos fără a mânca carne, şi eu sunt toate pentru că dacă acesta lucreaza pentru tine. Asta a spus, dacă vă place să fie un carnivor, există mulţi profesionişti pentru a mânca o friptură ca parte din Dieta sănătoasă, precum şi. Slabă carne rosie este o bună sursă de vitamina B-12, niacina, zinc, fier, proteine şi omega 3 acizi graşi.

Dacă tu stick la o portie de 4 uncii de înaltă calitate, două sau trei ori pe săptămână şi alege un file, muşchi sau carne de vită macră sol, puteţi simţi bine despre a face o alegere sănătoasă. Cercetările arată că slabă carne rosie (împodobite de grăsime vizibilă) nu creşte factorii de risc cardiovascular.

Convenţionale de carne de vită, carne de vită naturale, iarbă-hrănite de carne de vită, nici hormoni, carne de vită organice. Nu-i asa "toate aceste buzz cuvinte în industria de carne ar putea avea te simti confuz. Ce înseamnă şi care sunt cele mai bune "aici sunt câteva sfaturi pentru decodare şi determinarea opţiunile care sunt cele mai bune pentru tine.

Carne de vită convenţionale aka naturale de carne de vită

Atunci când cumpără de carne de vită carne de vită convenţionale nu este prima mea alegere. Carne de vită convenţionale este adesea etichetat ca naturale de carne de vită. Statele Unite Departamentul de agricultura (USDA) defineşte Natural carne prelucrate ca minim fără aditivi. Toate carne proaspătă de vită găsite în caz de carne care nu are o etichetă de ingrediente (se adaugă o etichetă în cazul în care produsul include o marinată sau soluţie) este Natural de carne de vită. Cu această carne de vită convenţionale/naturale, vaci poate fi dat, antibiotice si hormoni de crestere.

Potrivit CNN, vaci de carne de vită cele mai convenţionale sunt finisate la un feedlot pe un amestec concentrat de porumb, soia, cereale, şi alte suplimente, plus hormoni şi antibiotice. Pe feedlots sunt hrănite în mare parte porumb si cereale care nu sunt adecvate pentru om de a mânca. Porumb are mai multe calorii decât o vacă naturale dieta de iarbă, care devine-le să câştige în greutate mai repede. Carne de vită convenţionale este carnea de vită majoritatea dintre noi a crescut pe. Se consideră, în general, în condiţii de siguranţă a mânca, dar poate nu avea toate beneficiile nutritionale asociate cu organice sau iarbă-hrănite de carne de vită. Există, de asemenea, focare de boală foodborne ocazional ca este mai dificil de a menţine volumul de carne steril la un abator convenţională la scară mare, şi prin urmare contaminarea este mai mare decât cu carne care vine de la operaţiunile de scară mai mică.

Nu hormoni sau antibiotice nu

Dacă vedeţi nici hormoni scris pe etichetarea cărnii de vită înseamnă doar că-hormonii nu au fost date de vaci. În mod similar antibiotice nu înseamnă că animalul nu a fost dat antibiotice pentru a lupta împotriva boli sau infectii. Fi atent de formularea cand citesc etichetele, totuşi. Antibiotice-free este lipsit de sens ca această afirmaţie specifică niciodată autorizate de USDA, are nici un sens clar sau consecvente pe etichete. Două alte fraze de înşelătoare: nu reziduuri de antibiotice si nici o promotants de antibiotice de creştere. Nici cererea este aprobat de USDA şi nici nu asigură că Antibioticele nu au fost folosite în timpul vieţii animalului.

Grass Fed carne de vită

Acest tip de carne de vită vine de la vaci care mănâncă în primul rând iarbă şi alte alimente care sunt consumate în mod natural de vaci. Potrivit USDA, animale certificate ca iarbă-hrănite nu pot fi hrănite de cereale sau produse secundare de cereale şi trebuie să aibă acces continuu la păşune în timpul sezonului de creştere. Grupul de lucru de mediu scrie că iarbă-hrănite de carne de vită are mai puţine antibioticelor şi hormoni.

Ce e mai mult, un raport de martie 2010 în Jurnalul de nutriţie a constatat că la animale de iarbă-hrănite de carne de vită are niveluri mai scăzute de grăsimi nesănătoase şi niveluri mai ridicate de omega-3 acizi graşi, care sunt mai bune pentru sanatatea cardiovasculara. Iarbă-hrănite de carne de vită, de asemenea, niveluri mai mici de colesterol şi oferă mai multe vitaminele A şi E, precum şi antioxidanţi.

Carne de vită organice

Carne ecologică certificată, de asemenea, trebuie să provină de la animale care au acces continuu la păşune şi trebuie să fie hrănite numai hrana cultivate ecologic. Aceasta înseamnă că vacile nu pot fi alimentate orice iarbă sau de cereale care au fost modificate genetic sau au fost cultivate cu îngrăşăminte sintetice sau pesticide. Ce e mai mult, organice carne şi păsări domestice nu pot fi tratate cu hormoni sau antibiotice (bolnav animalele trebuie să fie tratate, dar nu pot fi vândute ca organice).

Potrivit EWG, în timp ce organice carne şi produse lactate pot proveni de la 100 la sută iarbă-hrănite vaci, unele provine de la animale care îşi petrec o parte din timpul lor în feedlots o dietă pe bază de cereale, care nu oferă aceleaşi beneficii de nutritie ca o dieta de iarbă naturală. Excepţia cazului în care eticheta afirmă că carnea este atât iarbă-hrănite şi organică, nu poate fi.

Decizia privind dacă sau nu se potriveşte carne în dieta dumneavoastră este una personală. Cu tot ceea ce mananci, este important să devină ca a informat ca posibil, astfel încât să puteţi lua decizii mai educaţi despre ceea ce este cel mai bun pentru corpul tau si sanatatea ta. Carnea poate fi ceva vă decide este în valoare de efort suplimentar pentru a cumpara mare calitate şi/sau organice.