Gröna Kaffebönor Diet – En Effektiv Fettförbrännare

Eftersom grönt kaffe extrakt viktminskning förklarades av naturläkemedel läkare Lindsey Duncan på showen, har råkaffe intresse exploderar. Vad var det som gjorde Duncan och Dr Oz ta sådant intresse?

16% kroppsfett LOST av studien deltagarnas.

För bara 12 vecka, deltagarna fick en grön kaffe bean extrakt och ändra inte någon av deras vanor. Viktiga saker att notera:

  • Ingen ny diet att följa
  • Inga nya träningsrutin eller träning som de hade att följa
  • Helt enkelt lagt till extraktet till sitt dagliga intag

Grönt kaffe bidrar till att gå ner i vikt?

Gröna kaffebönor kapslar tydligen ge ett enormt uppsving till viktminskning om tas dagligen. Den första studie som alla fick så exalterad över såg och övervakas 16 deltagare under 22 veckor, fann att varje av dem otroligt förlorat ett genomsnitt på omkring 17 kilo.

Men det verkliga beviset var när Dr Oz genomfört sin egen studie med 100 kvinnor från sina TV-publiken, och visade resultaten på sin show. De kvinnor som fick p-piller råkaffe förlorade dubbelt så mycket vikt som de som fått placebo.

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida

Hur gör Grönt kaffe hjälp du gå ner i vikt?

Gröna kaffebönor har något som kallas klorogensyra. Denna syra är nyckeln till sin viktminskning fördelar, eftersom det signalerar din lever att bränna lagrat fett först. Det saktar också bearbetning av socker till glukos, så det finns mindre av det i blodet. Detta gör för mer fettförbränning och överflödig glukos förvandlas inte till fett senare. Så finns det en omedelbar fördel samt på längre sikt en.

Det är precis vad som hände med deltagare i en studie på grön kaffe bean extrakt av universitetar av Scranton under Joe Vinson. Resultaten avslöjades på tvåhundrafyrtiotredje nationella mötet & utläggningen av American Society (ACS).

Klorogensyra är nyckeln

Klorogensyra förekommer i gröna kaffebönor, men förstörs i rostningsprocessen används för att göra kaffedrycker vi känner alla till. Så det är viktigt att den process som används för att aktivera bönorna i en lätt förbrukade kapseln inte använder värme som kan skada den kemiska strukturen och allvarligt påverka mängden klorogensyra närvarande i den färdiga produkten.

Läs etiketten

Nyckeln är att se till att du får en sann, hög kvalitet extrakt och inte något som är fylld med onödiga ingredienser som kan faktiskt visa sig vara skadligt. LÄS ETIKETTEN! Även scammers kan inte ligga på etiketten. Dr Oz rekommenderar en produkt med

  • 45% Klorogensyra
  • INGA fillers eller tillsatser
  • Minst 0 mg per kapsel
Så om du ser det på etiketten, är det inte en av de värdelösa bluff produkterna. Ovan är vad du bör förvänta dig att se på etiketten på en kvalitetsprodukt.

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida

Slutsats

Grönt kaffe extrakt är effektiv på medhjälp viktminskning, men det finns många bluff företag försöker dra nytta av den fenomenala intressen i grönt kaffe för viktminskning. Det är viktigast att vara säker att få din produkt från en pålitlig källa av högkvalitativa produkter.

Att välja en leverantör

Du bör aldrig bråttom att köpa någon form av hälsotillskott. Du kan helt enkelt avfall dina pengar eller värre, sluta fara för din hälsa gör din hemläxa innan du köper något.

Efter mycket forskning, vi rekommenderar detta grön kaffe extrakt för sin höga kvalitet och valuta för pengarna.

Som rekommenderas av Dr Oz, det:

  • innehåller Svetol
  • helt naturligt med inga filler ingredienser
  • Har 50% Chlorogenic syror
  • Har visat sig vara effektiva
Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida