Grønn Kaffebønne Kosthold – En Effektiv Fettforbrenner

Siden grønne kaffe ekstrakt vekttap ble forklart av naturopathic lege Lindsey Duncan på showet, har interessen for grønne kaffe vært eksploderer. Hva var det som gjorde Duncan og Dr. Oz ta slike en interesse?

16% kroppsfett LOST av studien particpants.

For bare 12 uke, deltakerne ble gitt en grønn kaffebønne ekstrakt, og de gjorde ikke endre noen av sine vaner. Viktige ting å merke seg:

  • Ingen nye diett å overholde
  • Ingen nye treningsprogram eller trening de måtte følge
  • Bare lagt til ekstrakt å deres daglig inntak

Green kaffe bidrar til å miste vekt?

Grønne kaffebønne kapsler angivelig gir en enorm løft til vekttap hvis tatt daglig. Den opprinnelige studien som alle ble så begeistret så og overvåket 16 deltakere over 22 uker, fant at hver av dem utrolig mistet et gjennomsnitt på om lag 17 pounds.

Men det virkelige beviset var da Dr Oz gjennomført sin egen studie med 100 kvinner fra hans TV-publikum, og avslørte resultatene på hans show. Kvinnene som fikk den grønne kaffe pillen mistet dobbelt så mye vekt som de som fikk placebo.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Hvordan Green kaffe hjelpe deg å miste vekt?

Grønne kaffebønner har noe som kalles klorogensyre syre. Denne syren er nøkkelen til sin vekttap fordeler, som det signalisere leveren til å brenne lagret fett først. Den bremser også behandlingen av sukker til glukose, så det er mindre av det i blodet ditt. Dette gir mer fettforbrenning, og overflødig glukose bli ikke til fett senere. Så er det en umiddelbar fordel så vel som på lengre sikt en.

Det er akkurat hva som skjedde med deltakerne i en fersk studie på grønne kaffebønne ekstrakt av University of Scranton under Joe Vinson. Funnene ble avslørt på 243rd nasjonale møte & utredning av American Chemical Society (ACS).

Klorogensyre syre er nøkkelen

Klorogensyre syre er utbredt i grønne kaffebønner, men er ødelagt i roasting prosessen brukes til å lage kaffedrikker vi er alle kjent med. Så det er viktig at prosessen brukes til å slå bønner i en lett brukte kapselen ikke bruker varme som kan skade den kjemiske strukturen og alvorlig påvirke hvor mye syre klorogensyre presentere i det ferdige produktet.

Les etiketten

Nøkkelen er å sikre at du får en ekte, høy kvalitet ekstrakt og ikke noe som er fylt med unødvendig ingredienser som kan faktisk vise seg for å være skadelig. LES ETIKETTEN! Selv svindlere kan ikke lyve på etiketten. Dr Oz anbefaler et produkt med

  • 45% Klorogensyre Acid
  • INGEN fyllstoffer eller tilsetningsstoffer
  • Minst 0 mg per kapsel
Så hvis du ser dette på etiketten, er det ikke en av verdiløs svindel produkter. Over er hva du bør forvente å se på etiketten for et kvalitetsprodukt.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Konklusjon

Green kaffe ekstrakt er effektiv på å hjelpe vekttap, men det er mange svindel selskaper prøver å dra nytte av den fenomenale interessen i Green kaffe for vekttap. Det er mest viktig å være sikker på å få produktet fra en klarert kilde av høy kvalitet.

Å velge en leverandør

Du bør aldri stresser til å kjøpe noen form for helse supplement. Du kan bare kaste bort pengene dine, eller verre, ende opp truer din helse gjøre leksene dine før du kjøper noe.

Etter mye forskning, vi anbefaler dette grønne kaffe ekstrakt for sin høye kvalitet og bang for pengene.

Som anbefalt av Dr Oz, det:

  • inneholder Svetol
  • helt naturlig med ingen filler ingredienser
  • Har 50% klorogensyre syrer
  • Er bevist for å være effektive
Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside