Zdravstvene Koristi Acai Jagode

Obstajajo številne zdrave jagode, to domišljavec a velik pristavek v vaši prehrani. Acai berry je eden od najbolj zdravo jagode, boste vedno našli.

Acai je avtohtonih jagodami, pogosto najdemo v deževnih gozdov Amazon. To sadje antioksidant bogata je bila napovedal že stoletja kot zdravilno, imunski spodbujanje, povečanje energije sadja. Eksotične sorodnika borovnica in brusnica, raziskave so pokazale, da lahko to jagodami antioksidant bogato podporo pri preprečevanju bolezni, povezanih z oksidativno škodo, da ne omenjam številnih drugih koristi za zdravje.

Ob bili uporabljeni za več sto let v Južni Ameriki, je šele pred kratkim da koristi acai jagode so uresničujejo še dlje.

Acai palme, ki raste v delih Brazilija, Kolumbija in Peru in drevesa sadje in palme so bili uporabljeni za podporo zdravje tistih, ki živijo med njimi je. Drevesa rastejo na reki robovi in okolici poplavne ravnice in lahko dosežejo do 25 metrov v višino. Samo sadje prihaja v obliki globoko vijolične jagode, podobno kot rdeče grozdje, vendar so nekoliko manjši in z ostrejšo, oilier kožo.

Medtem, ko koristi sadja so bili znani in uporabljajo čez Amazon, sadje zelo pokvarljivi in kot rezultat je težko izvoziti, zato čas, ki ga je sprejela za doseči drugih delov sveta. Zdaj, ko se uporablja flash zamrznitev, je veliko lažje za letino in izvoz sadja, medtem ko še vedno ohranja svoje prehranske lastnosti.

Paleto hranilnih snovi, ki v sadja je raznolika. Antioksidanti in maščobnimi kislinami kot so Omega-3, lahko pomaga ohraniti človeško telo zdravo, ko je vključena kot del naše prehrane, in po zdravje Sciences Institute (HIS); acai jagodičja je bogat v obeh. Čeprav 90 odstotkov jagodičja je sestavljen iz svoje velike seme, preostalih mesnate celuloze in kožo je, kjer so hranil gosto pakiran. To je to, da je bil pureed in pijan omenjenih native Američani južno kot del njihove prehrane.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradne spletne strani

1. Zdravje srca

Podobno kot rdeče vino, raziskave kažejo, da acai jagode so zelo visoko vsebnost antocianov, oblika rastlinskih antioksidantov, povezana s sposobnostjo za zniževanje ravni holesterola v krvnem obtoku. So tudi bogata v rastlinskih sterolov, ki zagotavljajo kardio-zaščitne koristi za naše celice. To počne s preprečevanjem krvnih strdkov, izboljšuje splošno krvni obtok in sprošča krvne žile.

2. Odporen proti škodljivcem

Znanstveniki iz Zvezni univerzi Rio de Janeiro, so pokazale, da porabijo acai ekstrakt lahko pomaga v boju proti škodljivcem. Vendar, jaz priporočiti Origano olje za to opravilo.

3. Pomoč pri izgubi teže

Znan za prehrano, kot a super-hrana, acai lahko nam pomagajo ne le izgubiti težo, ampak ohrani zdravo telesno težo. Ena zanimiva študija iz National Institutes Aging ugotovil, da kaše iz acai jagodami imel možnost za zmanjšanje negativnih učinkov visoko vsebnostjo maščob prehrane v laboratorijske študije na muhe.

4. Spodbuja zdravje kože

Trenutno, mnogi sodobni kozmetični izdelki prevažajo olje acai, spet zaradi visoke antioksidacijskim vsebin na olje. Kaj je bolj, acai olje je odlična naravna alternativa kemičnih temelji nego kože izdelkov, ki škodujejo koži v dolgoročno. Zaužitju, jagode lahko dal tudi vaš kože zdrav sijaj. v bistvu
Brazilci so bili jedo acai jagode že stoletja za zdravljenje kožnih obolenj.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradne spletne strani

5. Pomaga pri prebavne razburjena

Ob acai lahko tudi pomoč pri ohranjanju naš prebavni sistem čist in optimalno funkcijo. Jagode imajo močan razstrupljanje zmogljivosti v človeškem telesu in so znani tradicionalni vir prehranskih vlaknin. Seveda, obstaja veliko drugih visoko fiber živil, ki lahko storijo enako stvar, tudi mnoge druge vrste jagod.

6. Anti-alergene snovi

Jagode acai vsebujejo lastnosti, ki podpirajo normalno vnetje, ki lahko preprečujejo odziv tipičen vnetja, povezanih z alergijske reakcije.

7. Izboljšanje celične zdravje

Na splošno, antociani najdemo v acai vlogo v našem sistemu celične zaščite, pripomoglo k ohranjanju celice močno proti invaziji prostih radikalov.

8. Lahko pomaga boj proti raku

Acai je zelo visoko v vitamina C in ellagic kisline, imunski sistem, povečanje kombinacijo, ki je bilo dokazano, da zavirajo rast raka. Ena študija, objavljena v Journal za kmetijstvo in prehrano kemijo ugotovila, da polyphenolic spojine, izpisanih iz acai zmanjša raka proliferacijo 56-86 %. To je misel, da je acai phytochemcials stop procesu karcinogeneze na molekularni ravni, uboja tumorous celice, preden se množijo. Veliko pogovora je centered okoli acai in raka prostate, posebej.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradne spletne strani

9. Protikonkurenčne učinke

Zelo visoko v številnih oblikah rastlin phytochemicals (antioksidanti), acai jagode lahko prispeva k sposobnost, da počasi ali obratno značilnih procesov staranja zaradi vnetja in celično oksidativno škodo. V bistvu, jagode so eden od planetov najvišje virov antioksidantov, z eno jagodami ima deset-kratni znesek antioksidantov kot grozdje, in dvakrat znesek borovnice.

10. Povečanje energetske

Zaradi njegove splošne koristi za zdravje ob acai ekstrakt lahko povzroči povečano splošno raven energije in vzdržljivosti, in lahko pomoč v boju proti utrujenosti in izčrpanosti. Kadarkoli boste potrebovali spodbudo, preprosto Pojej nekaj jagod in boste pripravljeni iti v nobenem trenutku!

11. Boljši seks

Ta znameniti rdeče jagodičja je tudi povezana s splošno povečano prekrvavitev v človeškem telesu, pojav, ki lahko prispevajo k spodbude v spolni nagon, še posebej za moške.

12. Izboljša duševno funkcijo

Predhodne raziskave kažejo, da acai lahko prepreči duševnega neravnovesja v menopavzi.

Nakup ekološko certificirane Acai. Ne samo, da so varnejše, ampak boljši okus preveč. Če ne morete najti acai jagode, še en dober vir antioksidant sadje so goji jagode.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradne spletne strani