Der Hvor å Kjøpe Grønne Kaffe Ekstrakt?

Nylig, Dr Oz intervjuet alternativ medisin ekspert, Bryce Wilde på naturlige alternativer til de hyppigst forskrevne medisiner. En av de naturlige rettsmidler som er foreslått av Bryce er unroasted grønne kaffebønne ekstrakt for høyt blodtrykk. Dette ekstrakt inneholder en plante næringsstoff som åpner opp og slapper blodkarene, og dermed redusere blodtrykket. Den anbefalte doseringen er 200 mg per dag.

På Dr. Oz show i dag, han ble fulgt av alternativ helsesspesialist og sertifisert ernæringsfysiolog Dr Lindsey Duncan å fortelle oss om supermat, grønne kaffebønne for vekttap.

Dr Lindsey sa at unroasted grønne kaffebønne inneholder et naturlig aktive stoff kalt klorogensyre syre, som bremser ned utslipp av glukose i kroppen. Klorogensyre syre kan også øke stoffskiftet og brenner fett i leveren.

Imidlertid tildeler drikking kopper kaffe om dagen ikke noen vekttap fordeler. Roasting prosessen ødelegger mye av klorogensyre syre i kaffebønner. Unroasted grønne kaffebønner er svært bitter og inneholde mer enn 50% klorogensyre syre. Herav, du nød å ta dem i form av supplement, som du kan kjøpe online.

Dr Lindsey anbefaler å ta grønne kaffebønne pakke med et fullt glass vann, to ganger om dagen, 30 minutter før måltid. Se etter ren grønn kaffebønne ekstrakt som inneholder ingen fyllstoffer eller bindemidler. For best resultat, kan du kombinere det med et sunt kosthold og mosjon.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Hvor kommer grønne kaffebønner fra?

Det er ikke vanskelig å forstå prosessen med å lage stekt kaffe. Kaffen som følge av alle prosessene for innhøsting, skiller og steking, er faktisk "Pine" grønne bær av kaffe som blir direkte plukket fra kaffe planter. Faktiske frøene av kaffe bær er de eneste som virkelig teller. Bøndene må betale hensyn til kaffe frøene når høsting og velge, avhengig av farge og modenhet grad. Ennå, prosessen er ikke gjort ved å velge, kjøttet av berry må fjernes, og det er bare mulig med hjelp av en spesiell maskin.

Etter spesielle maskinen har gjort jobben sin, er neste trinn å ta ut alle saft igjen på den kaffebønner kaffe. Dette gjøres gjennom gjæring, slik at bøndene kunne vaske og absorbere bønner med friskt, rent vann. I tilfelle du er kjent med begrepet skjemt kaffe avfall-vannet, er finne ut at det den store mengden vann som har blitt brukt til å rense bønner.

Den siste prosessen med å trekke de vitale elementene i grønne kaffebønner er tørke ut prosessen av bønner. Når dette har vært valgt basert på farge og modenhet, pekte de gjenværende grønne nå som grønne kaffebønner. Selvfølgelig, ville et alternativ være å steke disse fantastiske bønner, for å få kaffe vi har alltid elsket.

Det finnes mange typer av kaffebønner. Det er, selvfølgelig, de koffeinfri, organiske og mange andre mer.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Hvordan kjøpe den beste grønne kaffebønner?

Når du vil kjøpe din grønne kaffebønner, være veldig forsiktig og se opp for hver feil de kan presentere. Disse feilene vi snakker om er en svært vanlig del av ethvert produkt kan du kjøpe. Tross alt, må du handle med minimum av forholdsregel mot noen oppkjøpet. Når du ser nøye til produktene kan du kjøpe, er det mange sjanser til å oppdage feil som gjør produktet ubrukelig. Det er akkurat det samme med kaffebønner. De kan slå ut for å være helt visne og umulig å bruke. For mye fuktighet og kanskje for mye sol kan ha forårsaket dette å bli over-dried eller over-moisturized.

Sjekker den bønner farge er også et viktig skritt i prosessen. Hvis bønner du studerer ha farge gult, enn de har vokst i jord er svært mangelfull i noen viktige mineraler. I tilfelle du ville velger å bruke disse bønner, ville smak kaffen ende opp som bitter og slags smakløst. Noen bønner kan også være for gjæret. Vises disse brun i fargen, og vil lukte bare som råtnende kjøtt, som ikke er perfekt lukt å merkes før du drikker kaffe.

Vi håper å ha informert deg veldig grei, om hvordan å velge den grønne kaffebønner av ekte kvalitet. Produktet er nå tilgjengelig gjennom lokale selges, og selv online selge i detalj. Prøv og treffe stedene der det blir solgt i bulk, kanskje du ha flaks!

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside