Hvor Kan Man Købe Grøn Kaffe Ekstrakt?

For nylig, Dr. Oz interviewet alternativ medicin ekspert, Bryce Wilde naturlige alternativer til de hyppigst ordineret medicin. En af de naturlige retsmidler foreslået af Bryce er ikke-ristede grønne kaffebønner ekstrakt for højt blodtryk. Denne ekstrakt indeholder en plante næringsstof, der åbner og afspænder blodkarrene, hvilket reducerer blodtryk. Den anbefalede dosis er 200 mg pr. dag.

På Dr. Oz show i dag, han fik følgeskab af alternative sundhed specialist og certificeret ernæringsforsker Dr Lindsey Duncan at fortælle os om superfood, grønne kaffebønner til vægttab.

Dr Lindsey sagde, at ikke-ristede grønne kaffebønner indeholder en naturlige aktive stof kaldet chlorogenic syre, som bremser frigivelsen af glukose i kroppen. Chlorogenic syre kan også øge stofskiftet og forbrænde fedt i leveren.

Dog tillægger drikke kopper kaffe om dagen ikke nogen vægttab fordele. Ristning proces ødelægger meget chlorogenic syre i kaffebønner. Ikke-ristede grønne kaffebønner er meget bitter og indeholder mere end 50% chlorogenic syre. Derfor, du skal tage dem i form af supplement, som du kan købe online.

Dr Lindsey anbefaler, at tage grøn kaffebønne ekstrakt med et helt glas vand, to gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kigge efter ren grøn kaffebønne ekstrakt, der indeholder ingen fyldstoffer eller bindemidler. For de bedste resultater, skal du kombinere det med en sund kost og motion.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

Hvor kommer grønne kaffebønner fra?

Det er slet ikke svært at forstå processen med at gøre ristet kaffe. Kaffe som følge af alle processerne af høst, adskillelse og ristning, er i virkeligheden "plage" de grønne bær af kaffe, der er at være direkte tog fra kaffe planter. De faktiske frø af kaffe bær er de eneste, der virkelig betyder noget. Landmændene skal være meget opmærksomme på kaffe frø når høst og vælge, afhængig af farve og modningsgrad grad. Endnu, processen foregår ikke på valg, kødet af bær skal fjernes, og det er kun muligt med hjælp af en speciel maskine.

Efter en speciel maskine har gjort sit arbejde, det næste skridt er at tage ud alle sap forlod de kaffebønner kaffe. Dette sker gennem gæring, således at landmænd er i stand til at vaske og indsuge bønner med friske, rene vand. Hvis du er bekendt med begrebet plettet kaffe spildevand, er finde ud af det den store mængde vand, der har været brugt til at rense bønnerne.

Den sidste proces til udvinding af de afgørende elementer i grønne kaffebønner er processen med bønnerne udtørring. Efter disse er udvalgt baseret på farve og modningsgrad, påpegede de resterende grønne dem nu som grønne kaffebønner. Selvfølgelig ville en mulighed være at stege disse fabelagtige bønner, for at opnå den kaffe, vi altid har elsket.

Der er mange typer af kaffebønner. Der er selvfølgelig dem, koffeinfri, økologiske dem og mange andre mere.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

Hvor købe de bedste grønne kaffebønner?

Når du køber din grønne kaffebønner, være meget forsigtig og se ud for hver fejl, de kunne præsentere. Disse mangler er vi taler om er en meget almindelig del af ethvert produkt, kan du købe. Efter alt, skal du handle med minimum af forholdsregler mod enhver erhvervelse. Når man ser nøje på de produkter du måske ønsker at købe, er der mange chancer for at opdage fejl, der vil gøre produktet ubrugelig. Det er præcis det samme med kaffebønner. De kan vise sig at være helt fade og umuligt at bruge. For meget fugt og måske for meget sol kan have forårsaget disse at blive over-dried eller over-moisturized.

Kontrollere bønner farve er også et vigtigt skridt i processen. Hvis bønner du studerer har farve rav, end de har vokset i jord er meget mangelfuld i nogle vigtige mineraler. I tilfælde af du ville beslutte at bruge disse bønner, ville kaffens smag ende med at blive bitre og lidt smagløs. Nogle bønner kan også være for gæret. Disse vises brun i farven, og vil lugt ligesom rådnende kød, der ikke er den perfekte lugt kunne mærkes før drikke din kaffe.

Vi håber at have informeret dig meget ligetil, om hvordan man vælger de grønne kaffebønner af virkelige kvalitet. Produktet er nu tilgængelige via lokale retails, og selv online detail. Prøv og ramte de steder, hvor det bliver solgt i bulk, måske er du heldig!

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside