Var Köpa Grön Kaffe Extrakt?

Nyligen intervjuade Dr Oz alternativ medicin Expert, Bryce Wilde på naturliga alternativ till de vanligast ordinerade läkemedel. En av de naturliga botemedel som föreslagits av Bryce är gröna orostade kaffebönor extrakt för högt blodtryck. Detta extrakt innehåller en växt näringsämne som öppnar upp och slappnar blodkärlen, vilket minskar blodtrycket. Den rekommenderade dosen är 200 mg per dag.

På Dr Oz show idag, han fick sällskap av alternativa hälsaspecialist och certifierad nutritionist Dr Lindsey Duncan att berätta om superfood, gröna kaffebönor för viktminskning.

Dr Lindsey sa den gröna orostade kaffebönan innehåller en naturligt aktiva ämne som heter klorogensyra, som saktar ner utsläpp av glukos i kroppen. Klorogensyra kan också öka ämnesomsättning och bränna fett i levern.

Dock ger dricka koppar kaffe om dagen någon viktminskning fördelar. Rostning process förstör mycket av klorogensyra i kaffebönor. Gröna orostade kaffebönor är mycket bitter och innehåller mer än 50% klorogensyra. Därför måste du ta dem i form av tillägg, som du kan köpa online.

Dr Lindsey rekommenderar ta gröna kaffebönor extrakt med ett helt glas vatten, två gånger om dagen, 30 minuter före måltid. Leta efter ren grön kaffe bean extrakt som innehåller inga fillers eller bindemedel. För bästa resultat, kombinera den med en hälsosam kost och motion.

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida

Varifrån kommer gröna kaffebönor?

Det är inte alls svårt att förstå processen att göra rostat kaffe. Kaffet som härrör från alla processer för avverkning, separera och rostning, är i själva verket "pina" de gröna bär kaffe som plockas direkt från kaffe växter. De faktiska kaffe bär är de enda som verkligen betyder. Bönderna måste ägna stor uppmärksamhet åt kaffe frön när skörden och välja, beroende på färg och mognad grad. Ännu, processen görs inte på att välja, köttet av berry måste tas bort och detta är möjligt endast med hjälp av en speciell maskin.

Efter en speciell maskin har gjort sitt jobb, tar nästa steg ut alla sap kvar på de kaffebönor kaffe. Detta görs genom jäsning, så att jordbrukarna kan tvätta och insupa bönorna med färskt, rent vatten. Om du är bekant med termen fläckas kaffe avloppsvatten, är ta reda på det den stora mängden vatten som har använts för att rengöra bönorna.

Den sista processen att utvinna de vitala delarna i gröna kaffebönor är torkning ut processen av bönor. Efter dessa har valts utifrån färg och mognad, är de resterande gröna nu pekade som gröna kaffebönor. Ett alternativ vore förstås, steka dessa fantastiska bönor, för att få kaffet vi har alltid älskat.

Det finns många typer av kaffebönor. Det finns, naturligtvis, de koffeinfritt, ekologiska sådana och många andra mer.

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida

Hur köpa den bästa gröna kaffebönor?

När du köpt dina gröna kaffebönor, vara mycket försiktig och se upp för varje fel de kan presentera. Dessa brister som vi pratar om är en mycket vanlig del av någon produkt som du kanske vill köpa. Du måste ju agera med minimum av försiktighet mot varje förvärv. När tittar närmare på de produkter som du kanske vill köpa, finns det många chanser att upptäcka brister som gör produkten värdelös. Det är exakt samma sak med kaffebönor. De kanske vänder ut att vara helt blekna och omöjligt att använda. För mycket fukt och kanske för mycket sol kan ha orsakat dessa att bli over-dried eller over-moisturized.

Kontrollera bönor färg är också ett viktigt steg i processen. Om bönor du studerar har färgen amber, än de har vuxit i marken är mycket bristfällig i vissa viktiga mineraler. Om du skulle besluta att använda dessa bönor, skulle den kaffets smak hamna bitter och typ av smaklös. Några bönor kan också vara alltför jäst. Dessa visas brun i färgen, och kommer luktar precis som ruttnande kött, som inte är perfekt lukt kännas innan du dricker ditt kaffe.

Hoppas vi har informerat dig mycket enkel, om hur man väljer den gröna kaffebönor av verklig kvalitet. Produkten är nu tillgänglig via lokala säljs, och även online detaljhandeln. Försök och slå de ställen där det säljs i lösvikt, kanske du har tur!

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida