Miten Laihtua Nopeasti 2 Viikkoa

Itse asiassa se oli todella 15 kiloa 12 päivän. Mennessä olet menettänyt yli 20 kiloa hieman alle neljä viikkoa ja ovat voimissaan. Kerrotaan alla ruokavalio voi tyypillisesti tuottaa 10 puntaa menettänyt ensimmäisen kahden viikon ilman mitään ongelmia.

Juo lähinnä vettä

Urheilu- ja energia juoma, fruit smoothie tai vaalea olut — jokainen annos sisältää noin 100 kaloria. Vielä nämä juomat eivät tyydyttää sinua tapa 100 kaloria ruokaa tekee, joten he tuhlausta. Muut nesteet voidaan runsaasti natriumia ja hiilihydraatteja, joka säilyttää veden, turvotusta sinun elimistö huijataan.

Vesi, toisaalta, on nolla kaloreita ja hiilihydraatteja ja vähän natriumia joten se juoma sopii ohut alas. Ja kumma kyllä, se todella auttaa huuhtele pois ylimääräinen vesi paino sekä uusinta alkaa aineenvaihduntaa. Jos on liian tylsää, lisää sitruuna kiilat tai mintunlehtiä.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut

Ban vaaleaa leipää ja pastaa

Leikkaamiseen kaikki valkoinen viljatuotteita — kuten valkoista riisiä, spagettia, sandwich rolls-heti slim olet alas, koska nämä elintarvikkeet yksinkertaisia hiilihydraatteja aiheuttaa turvotus, varsinkin noin vatsasi. Yksinkertaisia hiilihydraatteja aiheuttaa tuhoa painosi, koska ne ovat pilkottu hyvin nopeasti jättäen, nälkäinen ja todennäköisemmin syödä liikaa myöhemmin.

Mennä pidemmälle, eikä niiden korvaamisesta terveellisempää mutta vielä paisunut käynnistää kokonaisina jyvinä leipää tuotteet, vihannekset korvike viikolla. Näin chicken sandwich tulee Kanasalaatti ja sirut ja pulahtaa muuttua porkkanat ja dip. Monimutkaisia hiilihydraatteja vihannekset sulavat hitaammin, joten ovat täysin pidempään. Ja koska kasvikset ovat enimmäkseen vettä, ne auttavat myös, huuhtele pois ylimääräinen vesi paino.

Tehdä neuletakki 30 minuuttia päivittäin

Harjoitus, joka saa sykkeen ylös polttaa kaloreita. Mutta käytät enemmän kaloreita, jos valitset cardio rutiini, joka harjoittaa useita lihaksia samanaikaisesti.

Kolme harkitsemaan: spinning, sydän potkunyrkkeily ja boot camp-liikuntaa. Puoli tuntia kunkin taskulamput 200-300 kaloreita vaikka virkistävä aseiden, jalat ja ydin, joten kaikki näyttää tyylikkäämpi ja tiukempi.

Voit polttaa enemmän kaloreita per istunto, jos workout Intervalliharjoittelu: lyhyinä intensiivistä cardio vuorottelevat hitaampi toimintaa. Asiantuntijat eivät ole varma, miksi se toimii, mutta kouluttajat vannovat sitä.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut

Juoda kahvia tunti ennen työskentely rikki

Tämä on yksi poikkeus stick-vesi-vain sääntö: kuten teen suorittaa tekee aamu töissä tuottavampia, pre-exercise kupin java tilkka rasvaton maito (noin 11 kaloria) tai musta (vain 5 kaloreita) saa energiaa treenin. Poltat enemmän kaloreita ilman ymmärtämättä sinä olet ajaa itse vaikeampaa.

36 Punnerruksia ja Lunges joka toinen päivä

Nämä gym class staples auttaa veistää lihas, joten voit sport enemmän virtaviivainen ulkonäkö. Tee kolme sarjaa 12 kunkin käyttää joka toinen päivä. Punnerruksia kohdistaa ylävartalo, kun keuhko butt, lantion ja reisien. Vihje: Varmista, että selkä ja jalat edelleen suoraviivaisesti punnerruksia; se parantaa lihaskuntoa. Lisäksi voit rakentaa vieläkin lihas keuhko, jos pidät käsipainoja jokaisen käden tehden niitä.

Nukkua 30 minuuttia enemmän yö

Että puoli tuntia, voitko nukkua 5 tuntia tai 8 voi virkistää sinua tarpeeksi, että saatte parempi ruokavalintoihin (toisin sanoen ei nopeasti sokerin korjata aamiaiseksi etsimään energiaa) ja ei tuntea veltto ja ohittaa kuntosalilla. Enemmän rauhallista unta (7-8 tuntia on paras) lisää aineenvaihduntaa. Ja koska elimistö rakentaa lihakset kun Torkku, saada nukkua paremmin lihaskuntoa.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut

Tee yksi ruoka uhri

Leikkaamiseen yhden hemmottelu — kuten pelimerkit sinulla lounas tai suklaa jälkiruoka syöt päivällisen jälkeen — voidaan poistaa muutamia satoja kaloreita ruokavalio, joka merkitsee vähemmän herpaantunut. "Elimistö edes huomaa heidän poissa."

Älä anna kamera lisää kiloa

Työnnä leuka eteenpäin, pidä kädet pois kehosta ja kääntää hieman sivuttain kamerasta toinen jalka toisen eteen.

Saada ohuempi tuntia

Todella. Nämä slenderizing vaikutukset voivat olla pysyviä, mutta he auttavat sinua näyttää kuumempi skinniest farkut erittäin lyhyellä varoitusajalla.

Syödä lohta lounas

Se on täynnä ravintoaineita, jotka rakentaa lihas sävy ja antaa iholle terveen hehkun. Jotkut ravitsemusterapeutit väittävät, että kuluttaa osan (ei ole väliä miten se on keitetty) voi välittömästi tehdä kasvot näyttävät hieman muotoiltu.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut

Seisomaan suorassa

Pitää selkärangan jäykkä ja hartiat, takaisin, kun imee vatsaanne kohti selkärankaa antaa ohuempi, virtaviivaistetumpi Lähi.

Tehdä kyykky ja Sit-Ups

Kehonrakentajat käyttävät tätä menetelmää ennen kilpailuja, koska se lisää lihasten määritelmä. Tee kolme sarjaa 12 jokaisen harjoituksen tiukentaa abs, butt ja jalat tilapäisesti.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut