Miten Mies Rintojen Koon Pienentämiseksi

Laajentuneessa rinnat miehillä voi aiheuttaa useita asioita. Kaksi ensimmäistä, jotka tulevat mieleen ovat hormoni häiriöitä ja ylipaino.

Puhdistaa ruokavaliota. Ensimmäinen asia tehdä on päästä eroon kaikki roskaruoka, ruokaa ja rasvaa elintarvikkeet teidän ruokavalio, kuten mitään, että on syvä paistettu, pitkälle jalostettuja, erittäin hienostunut ja runsaasti tyydyttyneitä rasvoja. Hedelmät, vihannekset, täysjyvätuotteita ja vähärasvaisen proteiinin lähteitä syödä ja juoda runsaasti vettä.

Gynekomastia on harvinaista hormoni epätasapaino aikuisilla ja nuorilla miehillä, joka aiheuttaa rintarauhasen kudoksen kehittää tavalla, joka vastaa naisten rintarauhaskudokseen. Tapauksissa, joissa aikuiset tai vanhempi teini-iässä se voi olla osoitus taustalla terveyden vakava kuten syöpä on aivolisäkkeen, lisämunuaisten tai kivekset. Nuoria ihmisiä on yleensä tilapäinen ongelma aiheuttama hormoni muutokset liittyvät murrosikä.

Tehdä joitakin neuletakki. Suorittaa 45-60 minuuttia aerobista liikuntaa kolme-neljä kertaa viikossa. Se olla lenkkeily, pyöräily, uinti, soutu, rappu tehostamalla tai jotain löytää nautittavaa.

Tee pushups. Rintalihasten rakentaa rintaa, litistää rintaa ja myös polttaa joitakin kaloreita, koska lihas on metabolisesti aktiivinen. Makaa vatsaan. Aseta kädet vieressä hartiat kyynärpäät koukussa. Pidä kehosi suoraan, kuten push kehon up ilmassa kunnes kädet työsulun. Nyt hitaasti alempi itsesi, kunnes olet maanpinnan yläpuolella ja toista.

Tehdä penkki puristimet. Makaa workout penkki Baari turvallisuuden telineeseen. Laita kädet noin juuri viime hartia leveys lisäksi. Nosta baarissa ja laajentaa kädet kehon yli rintaa. Hitaasti laskea rimaa, kunnes se on noin tuuman yläpuolella rintaa. Nosta takaisin ylös ja tehdä useita toistoa.

Tehdä lääkärissäkäyntiä. Gynekomastia on sairaus, jossa vallitsee epätasapaino estrogeenin ja testosteronin mies elin, joka johtaa rintojen. Lääkäri voi määrätä lääkitystä, joka voi auttaa tasapainottamaan hormonitasot.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Tehokas vinkkejä menettää mies Boobs

Et voi menettää mies boobs tekemällä gazillion rinnassa harjoituksia, kuten et voi menettää vatsa rasvaa tekemällä loputon situps, koska paikalla on myytti. Mies boobs on vain rasvakudosta, joka kattaa oman rintalihasten, ja koska et voi polttaa rasvaa paikallisesti, sinun täytyy laskea koko kehon rasvaa menettää niitä.

Joten hyvä vanha vanhanaikaisia strategioita fat loss: Jos määrä kaloreita voit syödä on pienempi kuin määrä kaloreita elimistö polttaa, menetät rasvaa ja siten myös miehesi tissit. Tässä on 2 voimakas vinkkejä voit hetkessä luoda lämpöarvoa alijäämä plus ylimääräistä kolmas kärki, joita minä selittää.

1. Syödä terveellisempiä. Mies boobs johtuvat lähes aina vuoden syövät roskaruokaa, jotka sisältävät enemmän kaloreita kuin whole foods. Tämä ei tarkoita, sinun täytyy lopettaa syömisen roskaruoka ikuisesti menettää mies boobs, mutta sinun täytyy syödä paljon terveellisempää useimmissa tapauksissa.

Lisää liha, kana, kala, kasvikset ja hedelmät. Ei tarvitse tehdä yksi näistä paleo-natsit – jyvät ovat hienoja, jos syöt niitä kohtuullisesti.

Vähemmän roskaruokaa, alkoholi ja sooda. 2 olutta ja burger kun jalkapallo on hieno, mutta päivittäin 6-pack ja TV dinner on ilmeinen no-go.

2. Vahvistuakseen. Yksi, lihasten koon liittyy suoraan vahvuus voitot ja niin saada vahvempi penkkipunnerrus, sinun "muoto" rintaa. Kaksi, enemmän painoa nostat, sitä enemmän kaloreita voit polttaa harjoitus. Kolme, voimaharjoitteluun edistää terveellisempiä ruokavalintoja ja tekee pysyt ruokavaliota paremmin.

3. Korjaa ryhtiä. Työskentely tietokoneen takana koko päivän voi kiristää lihaksia rinnassa ja aiheuttaa slouching hartiat, joka saattaa mies boobs näyttävät huonompi. Tämä on samanlainen miten ylimääräisen istunnon voivat aiheuttaa lonkan lihaksia kiristää ja vatsa näyttää isompi seurauksena. Jos tarkastellaan SL jäsen Vlad ryhti, on selvää, ylä selässä on suorempi, kun tekee StrongLifts 5 5.

Tottua istuminen ja kävely hartiat takaisin sijaan kerroit niitä loma koko ajan. Päivittäinen Olkapään sijoiltaan vastus bändi yhdessä alhainen Baari kyykky 3 x / viikko myös parantamaan ryhtiä dramaattisesti.

Älä ole huolissasi gynekomastia – mies boobs aiheuttama alentaa testosterone ja lisääntynyt estrogeenin tekemästä tiettyjä lääkkeitä tai steroidi väärinkäyttö.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut