Hur Man Kan Minska Manliga Bröststorlek

Förstorade bröst hos män kan orsakas av flera saker. De första två som kommer att tänka är hormon störningar och övervikt.

Rensa upp din kost. Den första sak att göra är bli av all skräp mat, snabb mat och hög fett livsmedel från din kost, inklusive allt som är djupa stekt, mycket bearbetade, mycket raffinerad och hög i mättat fett. Äta frukt, grönsaker, hela korn och magra källor till protein, och drick mycket vatten.

Gynekomasti är en ovanligt hormon obalans hos vuxna och unga män som orsakar bröst vävnad att utvecklas på ett sätt som liknar bröstvävnad hos kvinnor. I ärenden som rör vuxna eller äldre tonåringar, kan det vara ett tecken på en allvarlig underliggande hälsotillstånd som cancer av hypofysen, binjurarna, eller testiklar. I unga tonåringar är det oftast ett tillfälligt problem som orsakas av de hormonförändringar som associeras med puberteten.

Gör några kort. Utföra aerob träning tre till fyra gånger i veckan för 45 till 60 minuter. Det kan vara jogging, cykling, simning, rodd, trappa kliva eller något du hittar njutbar.

Göra armhävningar. Arbetar bröstmusklerna bygger bröstet, slätar ut bröstet och också bränna några kalorier eftersom muskeln är metaboliskt aktiva. Ligg på magen. Placera händerna vid axlarna med armbågarna böjda. Håll kroppen rak som du driva din kropp i luften tills armarna lockout. Nu sakta sänka dig själv tills du är strax ovanför marken och upprepa.

Göra bänk pressar. Ligga på en Träningsbänken med baren på säkerheten racket. Placera händerna om bara förbi skuldra bredd isär. Lyft baren och förlänga armarna över din kropp över bröstet. Sakta sänka ribban tills den är ungefär en tum ovanför bröstet. Lyfta tillbaka upp och göra ett antal reps.

Gör ett läkarbesök. Gynekomasti är ett tillstånd där det finns en obalans av östrogen och testosteron i den manliga kroppen, vilket resulterar i Bröstförstoring. Din läkare kan ordinera en medicin som kan hjälpa till att jämna ut dina hormonnivåer.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida

Kraftfulla Tips att förlora din Man Boobs

Du kan inte förlora din man boobs genom att göra en gazillion övningar för bröst, precis som du inte kan förlora magen fett genom att göra ändlösa situps, eftersom platsen minskning är en myt. Eftersom du inte kan bränna fett lokalt, har du att sänka dina totala kroppsfett att förlora dem mannen bröst är bara fettvävnad som täcker dina bröstmuskler.

Så de goda gamla gammaldags strategierna för fettförbränning gäller: om mängden kalorier du äter är lägre än mängden kalorier kroppen bränner, kommer du förlora fett och därmed också din man boobs. Här är 2 kraftfulla tips kan du omedelbart skapa ett kalori underskott, plus en extra tredje tips som jag ska förklara.

1. Äta hälsosammare. Mannen bröst är nästan alltid resultatet av år av äta skräpmat som innehåller mer kalorier än hela livsmedel. Detta betyder inte att du måste sluta äta skräpmat för evigt för att förlora din man boobs, men du måste äta mycket nyttigare majoriteten av tiden.

Mer kött, kyckling, fisk, grönsaker och frukter. Inget behov av att förvandla till en av de paleo nazisterna – korn är bra om du äter dem med måtta.

Mindre skräp, alkohol och läsk. 2 öl och en hamburgare när ute med vänner är bra, men en daglig 6 pack och TV middag är en uppenbart no-go.

2. Få starkare. En, muskel storlek är direkt relaterad till styrka vinster och så genom att få starkare på bänkpress, du kommer "forma" bröstet. Två, mer vikten du lyfter, desto mer kalorier du bränner i en träning. Tre, styrketräning främjar hälsosammare kostval och gör du hålla sig till kosten bättre.

3. Fixa din hållning. Arbetar bakom en dator hela dagen kan dra åt dina bröstmuskler och orsaka slouching axlar som sedan gör din man boobs ser värre. Detta är liknande till hur överskott sammanträde kan orsaka din höft muskler att skärpa och magen att se större som en följd. Om du tittar på SL medlem Vlad hållning, är det klart övre-ryggen är rakare efter gör StrongLifts 5 5.

Vänja sig vid att sitta och gå med dina axlar tillbaka istället för att låta dem sloka hela tiden. Dagliga axel dislokationer med ett motstånd band tillsammans med låga bar knäböj 3 x / vecka kommer också att förbättra din hållning dramatiskt.

Oroa dig inte för gynekomasti – mannen bröst orsakas av sänkt testosteron och ökat östrogen från att ta vissa läkemedel eller steroid missbruk.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida