Kje Kupiti Zeleno Kavni Ekstrakt?

Nedavno, Dr Oz razgovor alternativne Medicine strokovnjak, Bryce Wilde na naravne alternative najpogosteje predpisana zdravila. Eden od naravnih sredstev predlagal Bryce je ekstrakt nepraženi zelenih kavnih zrn za visok krvni tlak. Ta ekstrakt vsebuje rastlinsko hranilo, ki odpira in sprošča krvne žile, s čimer se zmanjša krvni tlak. Priporočeni odmerek je 200 mg na dan.

Na Dr Oz show danes, on je pridružil alternativnih specialista in certificiran strokovnjak za prehrano dr. Lindsey Duncan, da nas obvestite o zeleno superfood kavnih zrn za hujšanje.

Dr. Lindsey je dejal, da nepraženi zeleno kavno Zrno vsebuje naravno aktivno spojino, imenovano chlorogenic kisline, ki upočasni sproščanje glukoze v telesu. Chlorogenic kisline lahko tudi povečajo metabolizem in gorijo maščobe v jetrih.

Vendar, pitjem skodelice kave na dan ne podeljuje nobenih koristi za izgubo teže. Praženje proces uničuje veliko chlorogenic kisline v kavnih zrnih. Nepraženi zelenih kavnih zrn so zelo grenak in vsebuje več kot 50 % chlorogenic kisline. Zato morate vzeti v obliki dodatka, ki jih lahko kupite v spletu.

Dr. Lindsey priporoča, pri čemer ekstrakta zelenih kavnih zrn s polnim kozarcem vode, dvakrat na dan, 30 minut pred obrokom. Poiščite čisto zeleno kavno Zrno ekstrakt, ki vsebuje št polnil ali veziv. Za najboljše rezultate, združi z zdravo dieto in telesno vadbo.

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Od kod pridejo zelena kava fižol?

Je sploh ni težko razumeti proces izdelave pražene kave. Kava, ki izhajajo iz vse postopke spravila, ločevanje in praženje, je v resnici "muci" zelene jagode kave, ki so se neposredno pobral iz kave rastlin. Dejanski semen jagodičja kave so edine, ki resnično pomembno. Kmetje potrebujejo, da pozorno na kavnih zrn, pri spravila in izbiranju, odvisno od barve in zrelosti stopnjo. Še, proces ne poteka na izbiro, meso Berry je treba odstraniti in to je možno le s pomočjo poseben stroj.

Po poseben stroj je opravila svoje delo, naslednji korak je izločitvijo vseh sap levo na kavna zrna kave. To se izvede s fermentacijo, da kmetje lahko perejo in Natapati fižol s svežo in čisto vodo. V primeru, da ste seznanjeni z odpadno vodo kave izraz narisano, ugotovite, da je to veliko količino vode, ki je bila uporabljena za čiščenje fižol.

Zadnji postopek pridobivanja vitalnih elementov v zelenih kavnih zrn je izsušitev proces fižol. Po teh so bili izbrani na podlagi barve in zrelosti, tisti, ki ostanejo zeleni so zdaj poudarjeno kot zelena kava fižol. Seveda, možnost domišljavec pečenka teh bajen fižol, da bi dobili kavo, smo vedno ljubil.

Obstaja veliko vrst kavnih zrn. Obstaja, seveda, tisti, brez kofeina, ekološko tisti in mnogi drugi več.

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Kako kupiti najboljši zeleni kavna zrna?

Ko ste nakup vašega zelena kava fižol, Bodite zelo previdni in pazi za vsako napako, ki lahko predstavljajo. Te pomanjkljivosti, govorimo o so zelo pogosti del katerega koli izdelka, boste morda želeli kupiti. Po vsem, boste morali delovati z najmanj previdnosti k nakupu. Ko tesno želijo izdelke, boste morda želeli kupiti, obstaja veliko možnosti za odkrivanje napak, da bo izdelek neuporabna. To je točno isto s kavna zrna. Bi lahko obrnejo ven popolnoma zbledi in nemogoče uporabljati. Je preveč vlage in morda preveč sonca lahko povzročil to, da postane over-dried ali over-moisturized.

Preverjanje je fižol barva je tudi pomemben korak v procesu. Če fižol so študiju imajo barvo jantarja, kot so rasle v tleh je zelo primanjkuje nekatere nujno potrebne minerale. V primeru, da bi odločili za uporabo te fižol, kava je okus na koncu bi pa grenak in nekako brez okusa. Morda nekaj fižol tudi preveč fermentirani. Ti bo pojavil, rjave barve, in bo vonj tako kot gnitja meso, ki ni popoln vonj občutil pred pitje vaše kave.

Upamo, da vas obvestili zelo enostavne, o tem, kako izbrati zelenih kavnih zrn resnične kakovosti. Izdelek je zdaj na voljo prek lokalnega trgovina na drobno, in tudi spletna trgovina na drobno. Poskusite in zadeti na mestih, kjer se prodaja v razsutem stanju, morda dobiš srečen!

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani