Miten Valita Terveellisin Punaista Lihaa

Ihmiset välttää punaisen lihan monista eri syistä: terveys, ruoansulatus, eläinten oikeuksia ja taloudellisista syistä tulevat nopeasti mieleen. Mukaan CNN Money amerikkalaiset ennustetaan syödä noin 55 kiloa naudanlihaa / henkilö vuonna 2013, alas noin 58 kiloa vuonna 2012, USDA arvioiden mukaan.

Joten pitäisi syödä naudanlihaa "sinun täytyy vastata tähän kysymykseen itse. Olet täysin rock terveessä ruumiissa syömättä lihaa, ja olen kaikki että jos se toimii sinulle. Se sanoi, jos pidät on lihansyöjä, on olemassa monia etuja syö pihvi osana terveellistä ruokavaliota. Laiha punainen liha on hyvä lähde vitamiini B-12, niasiini, sinkkiä, rautaa, proteiini ja omega 3 rasvahappoja.

Jos pysyt laadukas neljän unssi tarjoilua, kaksi tai kolme kertaa viikossa ja valitse ulkofile, sisäfile tai kuivat jauheliha, voit tuntea hyvää tehdä terveellinen valinta. Tutkimus osoittaa, että rasvaton punainen liha (leikattu näkyvä rasva) lisää kardiovaskulaarisia riskitekijöitä.

Tavanomainen naudanliha, natural beef, ruoholla syötettyä naudanlihaa, ei hormoneja, orgaaninen naudanlihaa. Huh "kaikki nämä buzz sanoja liha-alan ehkä hämmentynyt olo. Mitä ne tarkoittavat, ja mitkä ovat parhaat "vihjeiden dekoodaus ja vaihtoehtoja, jotka ovat parhaiten sinulle.

Tavanomainen naudanliha alias Natural Beef

Ostaessaan naudanlihan tavanomainen naudanliha ei ole minun ensimmäinen valinta. Tavanomainen naudanliha on usein merkitty Natural Beef. Yhdysvaltain maatalousministeriö (USDA) määritellään Natural Beef mahdollisimman vähän käsitelty ei lisäaineita. Tuoreen naudan löytyy liha-tapauksessa, jossa ei ole aineena otsikko (selite lisätään jos tuote sisältää marinadi tai ratkaisu) on luonnollinen naudanlihaa. Tavanomaisen/luonnollinen naudanlihan lehmät saavat antibiootteja ja kasvuhormonien.

CNN useimmat perinteiset naudanlihan lehmien kuvattuja feedlot keskittynyt sekoitus maissi, soija, jyvät, ja muut lisäravinteet, sekä hormonien ja antibioottien. Feedlots niitä ruokitaan lähinnä maissia ja jyvät, jotka eivät sovi ihmisten syödä. Maissi on enemmän kaloreita kuin lehmän luonnollinen ruokavalio ruoho, joka saa ne lihoa nopeammin. Tavanomainen naudanliha on naudanlihan kasvoin useimmat meistä. Se on yleisesti ottaen turvallista syödä, mutta ei voinut kaikki ravitsemukselliset hyödyt yhdistää heinää tai orgaaninen naudanlihaa. On myös satunnaisesti elintarvikeperäinen sairaus tautipesäkkeet on haastavaa pitää lihan määrä steriiliä laajamittainen tavanomaisten teurastamossa ja siksi saastuminen on todennäköisemmin kuin liha, joka tulee pienempiä mittakaavassa operaatioita.

Ei ole hormonien tai antibioottien

Jos näet ole hormoneja kirjoitettu naudanlihan merkintöjä se tarkoittaa juuri sitä-ei hormoneja annettiin lehmät. Samoin ei antibiootit tarkoittaa, että eläin ei annettu antibiootteja torjua sairauden tai infektio. Ole varovainen sanamuoto käsittelyssä tarrat, kuitenkin. Antibiootti-free on merkityksetön kuin tämä panttioikeutta ei lupa USDA, se ei ole selvästi tai johdonmukaisesti merkitystä merkinnöissä. Kaksi harhaanjohtavia ilmaisuja: ei antibiootti jäämiä ja antibioottista-promotants. Kumpaakaan väitettä ei USDA-hyväksytty tai takaa, että antibioottien käytettiin eläimen elämän aikana.

Ruoholla syötettyä naudanlihaa

Tämäntyyppinen naudanliha tulee lehmät, jotka syövät pääasiassa ruohoa ja muita elintarvikkeita, jotka luonnollisesti syödä lehmiä. USDA eläimet, ruoholla syötettyä ei saa syöttää viljaa tai viljan sivutuotteita ja on oltava jatkuva pääsy laitumelle kasvukauden aikana. Environmental Working Group kirjoittaa, ruoholla syötettyä naudanlihaa on vähemmän antibioottien ja hormonien.

Lisäksi maaliskuu 2010 raportti Nutrition-lehdessä todettiin, että eläimistä ruoholla syötettyä lihan on epäterveellistä alhaisempi ja korkeampi omega-3 rasvahappoja, jotka ovat paremmin sydämen terveyteen. Ruoholla syötettyä naudanlihaa on myös alhaisempi ravinnon kolesterolin ja lisää vitamiineja ja E sekä antioksidantteja.

Orgaaniset liha

Sertifioitu orgaaninen lihan on oltava peräisin eläimistä, joka on jatkuva pääsy laitumelle ja on ruokittava vain luonnonmukaisesti ruokkivat. Tämä tarkoittaa, että lehmät ei saa syöttää ruoho tai jyvät, joka on geneettisesti muunnettu tai synteettisiä lannoitteita tai torjunta-aineiden kasvanut... Lisäksi orgaanisen liha ja siipikarja ei voida käsitellä hormoneja eikä antibiootteja (sairaita eläimiä on käsiteltävä, mutta ei saa myydä luonnonmukaisina).

Mukaan EWG, vaikka orgaanisen lihan ja maitotuotteiden voi tulla täyteen heinää lehmästä, jotkut on peräisin eläimistä, että viettää osa ajastaan feedlots viljan perustuva ruokavalio, joka ei tarjoa samoja ravitsemus etuja kuin luonnollinen ruoho ruokavalio. Ellei etiketissä todetaan, että lihan sekä heinää ja orgaaninen, se ei voi olla.

Päätös siitä, onko liha sopii osaksi ruokavaliota on henkilökohtainen. Kaiken syöt, on tärkeää saattaa tulla tiedotetaan mahdollisimman, joten voit tehdä parhaiten koulutettuja päätöksiä siitä, mitä parhaiten kehon ja terveydelle. Liha voi olla jotain päätät kannattaa ylimääräistä vaivaa ostaa korkea laatu ja/tai luomuna.