Kako Izbrati Zdravo Rdečega Mesa

Ljudje bi se izognili rdeče meso zaradi različnih razlogov: zdravje, prebavni, pravice živali in finančnih razlogov hitro pridejo na misel. Glede na CNN Money, Američani so napovedovali jesti približno 55 kg govejega mesa na osebo v letu 2013, navzdol od približno 58 funtov v letu 2012, po ocenah USDA.

Torej, naj jedo mesa "moraš odgovoriti na to vprašanje zase. Lahko absolutno rock zdravo telo brez jedo meso, in jaz sem vse za to, če to deluje za vas. To je dejal, če ste uživati bitje zveri, obstaja veliko prednosti za jesti zrezek kot del zdrave prehrane tudi. Pusto rdeče meso je dober vir vitamina B-12, niacin, cinka, železa, beljakovin in omega 3 maščobnih kislin.

Če se držite štiri unča služi visoke kakovosti, dva ali tri krat na teden in izberite File, pečenica ali pustega govejega terenu, se počutijo dobro o kar Zdrava izbira. Raziskave kažejo, da pusto rdeče meso (obrezani vidne maščobe) ne poveča kardiovaskularne dejavnike tveganja.

Konvencionalne govejega naravne goveje, travo krmijo govedina, brez hormonov, ekološko goveje meso. Huh "vse to buzz besede v mesni industriji morda občutek zmeden. Kaj pomenijo in katere so najboljše "tukaj je nekaj nasvetov za dekodiranje in določanje možnosti, ki so najboljše za vas.

Konvencionalne govejega alias naravne goveje

Pri nakupu govejega konvencionalne govejega mesa ni moja prva izbira. Konvencionalne govejega mesa, je pogosto označen kot naravne goveje. United States Department of Agriculture (USDA) opredeljuje naravne goveje kot minimalno predelane brez dodatkov. Vse svežega govejega najdemo v primeru mesa, ki nima sestavina etiketi (doda oznako če izdelek vsebuje marinada ali rešitev) je naravni govejega mesa. Z konvencionalne/naravni goveje meso, krave je treba dati, antibiotikov in hormonov rasti.

Glede na CNN, večina običajnih govejega mesa krav so končali v feedlot na koncentrirana mešanica koruze, soje, zrna, in drugih dodatkov, plus hormonov in antibiotikov. Na feedlots se jih hrani, predvsem koruze in žita, ki niso primerni za ljudi, da jedo. Koruza je več kalorij kot naravne prehrane krav je trava, ki pride na hitro povečanje telesne mase. Konvencionalne govejega mesa je goveje meso, večina od nas, odraščal na. Na splošno velja varno jesti, vendar morda ne so vse prehranske prednosti povezane z trave-pitan ali ekološkega govejega mesa. So tudi občasno foodborne izbruhov bolezni, kot je bolj zahtevno, da količina mesa sterilno v obsežnih konvencionalne klavnici, in zato je bolj verjetno, kot z mesom, ki prihaja iz manjši obseg poslovanja kontaminacije.

Nobenih hormonov in/ali antibiotikov

Če vidite, nobenih hormonov, napisano na označevanja govejega mesa, to pomeni samo, da-brez hormonov je bila dana za krave. Podobno brez antibiotikov pomeni, da žival ni bila dana antibiotikov za boj proti bolezni ali okužbe. Pri branju nalepke, vendar bodite previdni, besedilo. Brez antibiotika je brez pomena, kot ta posebni zahtevek nikoli odobril USDA, nima nobenega pomena za jasno ali dosledno na oznakah. Dva druga zavajajoče stavki: ni antibiotične ostanke in promotants rasti brez antibiotika. Niti trditev odobril USDA ali zagotavlja, da ni antibiotikov so bili uporabljeni v življenje živali.

Grass-Fed govejega mesa

Ta vrsta goveje meso prihaja iz krave, ki jedo predvsem trave in drugih živil, ki so seveda pojedo krav. V skladu s USDA živali certificirane kot trave-pitan ne more napajati zrna ali zrna stranski proizvodi in mora imeti stalen dostop do pašnikov v rastni dobi. Okoljski delovna skupina piše, da travo krmijo govejega mesa je manj antibiotikov in hormonov.

Še več, marec 2010 poročilo v reviji Nutrition ugotovila, da govejega travo krmijo živali ima nižje ravni Nezdravih maščob in višja raven omega-3 maščobnih kislin, ki so boljše za zdravje srca in ožilja. Travo krmijo govejega mesa tudi ima nižje ravni prehranskih holesterola in ponuja več vitaminov A in E, kot tudi antioksidantov.

Organska govejega mesa

Certificirano ekološko meso tudi izhajati iz živali, ki imajo stalen dostop do pašnikov in se mora hraniti samo ekološko pridelano krmo. To pomeni, da krave ne smejo uporabljati vse trave ali zrna, ki so gensko spremenjeni ali so bila pridelana s umetnih gnojil ali pesticidov. Kaj je bolj ekološko meso in perutnino, ni mogoče enačiti s hormonov ali antibiotikov (bolne živali je treba obravnavati, vendar ni mogoče prodati kot ekološki).

Po EWG, medtem ko ekološkega mesa in mlečnih izdelkov, ki lahko prihajajo iz 100 odstotkov travo krmijo krave, nekaj prihaja od živali, da preživijo del svojega časa v feedlots jeste zrn na osnovi prehrane, ki ne zagotavljajo enake koristi prehrana kot naravno travo prehrane. Razen če oznaka navaja, da je meso obeh trave-pitan in ekološko, morda ne bo.

Odločitev o tem, ali ne meso sodi v vaši prehrani je osebno. Kot z vsem, kar jesti, je pomembno, da postane kot obveščen je mogoče, tako da lahko najbolj izobraženi odločitve o tem, kaj je najboljše za vaše telo in vaše zdravje. Meso lahko, kaj se boste odločili je vredno dodatnega napora za nakup visoko kakovostno in/ali ekološko.