Hvordan Man Kan Reducere Mandlige Bryststørrelse

Udvidede bryster hos mænd kan skyldes flere ting. De første to, der kommer til at tænke er hormonforstyrrelser og overvægt.

Rydde op i din kost. Den første ting at gøre er at slippe af med alle junk food, hurtig mad og højt fedt fødevarer fra din kost, herunder noget, der er dybt stegt, stærkt forarbejdede, yderst raffineret og højt indhold af mættet fedt. Spise frugt, grøntsager, fuldkorn og lean kilder til protein, og Drik masser af vand.

Gynækomasti er et ualmindeligt hormon ubalance hos voksne og unge mænd, der forårsager brystkirtler væv udvikle på en måde, der svarer til brystvæv fundet i kvinder. I tilfælde af voksne eller ældre teenagere, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende sundhedsmæssige tilstand som kræft af hypofysen, binyrerne, eller testikler. Unge teenagere er det normalt et midlertidigt problem forårsaget af hormon forandringer forbundet med puberteten.

Gør noget cardio. Udføre aerob øvelse tre til fire gange om ugen i 45-60 minutter. Det kan være jogging, cykling, svømning, roning, trappe træde eller noget, du finder underholdende.

Gøre pushups. Arbejder brystmusklerne bygger dit bryst, flader dit bryst og også brænde nogle kalorier, fordi muskel er metabolisk aktive. Ligge på din mave. Placer dine hænder ud for dine skuldre med dine albuer bøjet. Hold din krop lige, når du skubber kroppen i luften, indtil dine arme låse. Nu langsomt sænke dig selv indtil du er lige over jorden og Gentag.

Gøre bænk presser. Ligge på en workout bænk med bar på sikkerhed rack. Placer dine hænder omkring lige forbi skulder bredde fra hinanden. Løft bar og udvide dine arme over din krop over brystet. Langsomt sænke bar, indtil det er omkring en tomme over brystet. Løft det op igen og lave en serie af reps.

Gøre et lægebesøg. Gynækomasti er en tilstand, hvor der er en ubalance i østrogen og testosteron i den mandlige krop, hvilket resulterer i brystforstørrelse. Din læge kan ordinere en medicin, der kan hjælpe med at afbalancere din hormon niveauer.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Effektive Tips til at tabe din mand Boobs

Du kan ikke miste din mand boobs ved at gøre en gazillion bryst øvelser, ligesom du ikke miste din mave fedt ved at gøre endeløse situps, fordi stedet reduktion er en myte. Mand bryster er bare fedtvæv dækker din brystmuskler og da du ikke kan brænde fedt lokalt, du nødt til at sænke din samlede kropsfedt at tabe dem.

Så de gode gamle gammeldags strategier fedt tab gælder: Hvis mængden kalorier du spiser er lavere end mængden kalorier din krop forbrænder, du vil tabe fedt og dermed også din mand boobs. Her er 2 kraftfuld tips du kan bruge til at oprette en kaloriefattige underskud, plus en ekstra tredje tip, som jeg vil forklare.

1. Spis sundere. Mand boobs er næsten altid et resultat af år af at spise junk food, som indeholder flere kalorier end whole foods. Dette betyder ikke, du nødt til at stoppe med at spise junk food for evigt for at miste din mand boobs, men du bliver nødt til at spise meget sundere størstedelen af tiden.

Mere kød, kylling, fisk, grøntsager og frugter. Ingen grund til at gøre til en af disse paleo nazisterne – korn er fint, hvis du spiser dem i moderate mængder.

Mindre junk, alkohol og sodavand. 2 øl og en burger når ud med venner er fint, men en daglig 6 pack og TV middag er en indlysende no-go.

2. Få stærkere. Én, muskel størrelse er direkte relateret til styrken gevinster og så ved at få stærkere på bænkpres, du vil "forme" dit bryst. To, det mere vægt, du løfter, jo flere kalorier du brænder i en træning. Tre, styrketræning fremmer sundere fødevarevalg og gør du holder dig til din kost bedre.

3. Fix din kropsholdning. Arbejder bag en computer hele dagen kan stramme din brystmuskler og forårsage slouching skuldre, som vil gøre din mand boobs ser værre. Dette er lignende til hvordan overskydende mødet kan forårsage din hofte muskler til at stramme og maven til at se større som følge. Hvis du ser på SL medlem Vlad kropsholdning, er det klart ryggen øverste er ranke efter at gøre StrongLifts 5 5.

Vænne sig til at sidde og gå med skuldrene tilbage i stedet for at lade dem bulet hele tiden. Daglige skulder dislokation med en modstand band kombineret med lav bar Squats 3 x / uge vil også forbedre din kropsholdning dramatisk.

Må ikke bekymre dig om gynækomasti – mand boobs forårsaget af sænket testosteron og øget østrogen fra at tage visse medicin eller steroid misbrug.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside