Cum De A Reduce Dimensiunea De Sân Masculin

Extinsă de sanii la bărbaţi pot fi cauzate de mai multe lucruri. Primele două care vin în minte sunt hormonul tulburări şi fiind supraponderali.

Cureţe dieta dvs. Primul lucru de făcut este a scăpa de toate junk food, repede produsele alimentare şi alimente ridicat de grăsimi din dieta ta, inclusiv orice este adânc prăjit, foarte prelucrate, extrem de rafinat şi ridicat în grăsimi saturate. Mânca fructe, legume, cereale integrale si surse slabă de proteine, şi Beţi multă apă.

Ginecomastie este un dezechilibru de hormon de mai puţin frecvente la bărbaţi adulţi şi adolescenţi care cauzează ţesutul mamar pentru a dezvolta într-un mod similar cu tesutul mamar gasite la femei. În cazurile care implică adulţi sau adolescenţi în vârstă, poate fi un semn de o condiţie grave care stau la baza de sănătate cum ar fi cancerul de Glanda hipofiza, glandele suprarenale, sau testicule. În adolescenţi, este, de obicei, o problemă temporară a provocat de schimbările hormonale asociate cu pubertatea.

Face unele cardio. Efectua exercitii aerobice trei-patru ori pe săptămână pentru 45-60 de minute. Se poate de jogging, ciclism, inot, canotaj, scara pas cu pas sau orice veţi găsi plăcută.

Face flotari. Muşchii piept de lucru se bazează piept, aplatizează piept şi, de asemenea, ardeţi calorii pentru musculare este metabolic activ. Culcă-te pe stomac. Plasaţi-vă mâinile alături de umeri cu coatele indoite. Menţine corpul drept ca te împinge corpul de în aer până când braţele tale de blocare afară. Acum încet reduce tine până când sunteţi doar la sol şi se repetă.

Face banc de prese. Lie pe un banc de antrenament cu bara de pe raft de siguranţă. Plasaţi-vă mâinile despre trecut doar cu lăţimea umăr în afară. Ridicaţi bar şi vă prelungi arme peste corpul tau mai sus piept. Încet mai mici bar, până când aceasta este de aproximativ un centimetru mai sus piept. Ridicaţi-l înapoi şi de a face o serie de repetari.

Face un medic programare. Ginecomastie este o condiţie în cazul în care există un dezechilibru de estrogen si testosteron în organismul masculin, ceea ce duce la marirea sanilor. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie un medicament care poate ajuta la echilibrarea în nivelurile de hormon.

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial

Sfaturi puternic pentru a pierde omul tău ţâţe

Nu puteţi pierde omul tău ţâţe de a face o gazillion de exercitii piept, doar ca nu puteţi pierde grăsime burtă dumneavoastră de a face fără sfârşit situps, deoarece la faţa locului de reducere este un mit. Omul ţâţe este doar grasos acoperind muschii pieptului şi deoarece nu poate arde grasime la nivel local, aveţi pentru a reduce grasime globală să le piardă.

Astfel se aplică strategii bun vechi modă de pierderea de grăsime: în cazul în care cantitatea de calorii pe care le mananci este mai mică decât cantitatea de calorii corpul tau arde, vei pierde grăsime şi astfel, de asemenea, omul tău ţâţe. Aici sunt 2 sfaturi puternic puteţi utiliza pentru a crea instantaneu un deficit de calorii, plus un sfat suplimentar terţe, care le voi explica.

1. Mănâncă sănătos. Omul ţâţe sunt aproape întotdeauna rezultatul a ani de a manca junk alimente care contin mai multe calorii decât alimente integrale. Aceasta nu înseamnă trebuie să vă opriţi mănâncă junk food pentru totdeauna pentru a pierde omul tău ţâţe, dar va trebui să mănâncă o mulţime sănătos majoritatea timpului.

Mai multe tipuri de carne, pui, peşte, legume şi fructe. Nu este nevoie să se transforme în una dintre aceste naziştilor paleo – boabe sunt bine, dacă aţi mânca-le cu moderatie.

Mai puţin junk, alcool şi suc. 2 beri şi un burger atunci când afară cu prietenii este bine, dar o zi 6 pack şi TV cina este un nu-Go evidente.

2. Obţine mai puternică. Unul, dimensiunea musculare este direct legată de puterea câştiguri şi atât de a obţine mai puternică pe banc de presa, vă veţi "forma" piept. Două, greutate mai mult vă ridicaţi, mai multe calorii te arde într-un antrenament. Trei, puterea de formare promovează mai sănătoase alegeri alimentare şi face rămânem la dieta ta mai bine.

3. Repara postura dumneavoastră. De lucru în spatele unui computer toată ziua poate strângeţi-ti muschii pieptului şi cauza umerii slouching, care va face apoi sanii om arata mai rau. Acest lucru este similar pentru relaxare cum excesul poate provoca muschii şold pentru a strânge şi abdomen să pară mai mari ca rezultat. Dacă te uiţi la SL membru Vlad postură, este clar sus-spate este mai drept după ce faci StrongLifts 5 5.

Obisnuieste-te a şedinţei şi mersul pe jos cu umerii înapoi în loc de permiţându-le nepriceput tot timpul. Zilnic luxatii de umar cu o bandă de rezistenţă cuplat cu bar de mic pãtrat 3 x / săptămână, de asemenea, va îmbunătăţi postura dumneavoastră în mod dramatic.

Nu vă faceţi griji despre ginecomastie – om ţâţe cauzate de redus de testosteron si estrogen sporită de a lua anumite medicamente sau steroizi abuz.

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial