Hvordan Redusere Mannlige Bryststørrelse

Forstørrede bryster i menn kan være forårsaket av flere ting. De første to som kommer til hjernen er hormon forstyrrelser og overvekt.

Rydde opp din diett. Den første tingen å gjøre er å kvitte seg med alle junk food, rask mat og høy basin matvarerne fra kostholdet ditt, inkludert alt som er dypt stekt, svært bearbeidet, svært raffinert og høy i mettet fett. Spis frukt, grønnsaker, hele korn og mager kilder av protein, og Drikk rikelig med vann.

Gynecomastia er en uvanlig hormon ubalanse i voksne og unge menn som forårsaker mammary vev å utvikle i en måte som ligner på brystvevet funnet hos kvinner. I saker som involverer voksne eller eldre tenåringer, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende helsetilstand som kreft av hypofysen, binyrene eller testiklene. I unge tenåringer er det vanligvis en midlertidig problem forårsaket av hormon endringene forbundet med puberteten.

Gjør noe cardio. Utføre aerobic trening tre til fire ganger i uken for 45 til 60 minutter. Det kan være jogging, sykling, svømming, roing, trapp trapper eller noe du finner underholdende.

Gjør pushups. Arbeider brystmusklene bygger brystet, flater brystet og også brenne noen kalorier fordi muskel metabolically aktiv. Ligge på magen. Plass hendene ved siden av skuldrene med albuene bøyd. Holde kroppen din rett som du presse kroppen i luften før armene låse. Nå sakte senke deg selv før du er like over bakken og gjenta.

Gjøre benkpress. Ligge på en workout bench med bar på sikkerhet stativet. Plass hendene om bare forbi skulderbredde hverandre. Løft bar og utvide armer over kroppen over brystet. Sakte senke bar før det er omtrent en tomme over brystet. Løft den tilbake opp og gjøre en rekke representanter.

Gjøre legen. Gynecomastia er en tilstand der det er en ubalanse av østrogen og testosteron i den mannlige kroppen, noe som resulterer i brystforstørrelse. Legen din kan forskrive et medikament som kan bidra til å balansere ut dine hormonnivået.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Kraftige Tips å miste din mann bryster

Du kan ikke miste din mann bryster ved å gjøre en gazillion av brystet øvelser, akkurat som du ikke kan miste magen fett ved å gjøre endeløse situps, fordi spot reduksjon er en myte. Siden du ikke kan brenne fett lokalt, du har å senke dine generelle kroppsfett å miste dem mann bryster er bare fett vev som dekker din brystmuskulaturen.

Så de gode gamle fashioned strategiene for fett tap gjelder: Hvis mengden kalorier du spiser er lavere enn mengden kalorier kroppen din forbrenner, vil du miste fett og dermed også din mann bryster. Her er 2 kraftige tips du kan bruke til å opprette en kalori underskudd, pluss en ekstra tredje tips som jeg vil forklare.

1. Spise sunnere. Mann bryster er nesten alltid et resultat av år av å spise junk food som inneholde mer calories enn whole foods. Dette betyr ikke at du må slutte å spise junk food alltid for å miste din mann bryster, men du vil måtte spise mye sunnere mesteparten av tiden.

Mer kjøtt, kylling, fisk, grønnsaker og frukt. Du trenger ikke å bli en av de paleo-nazistene – korn er fint hvis du spiser dem i moderasjon.

Mindre søppelpost, alkohol og brus. 2 øl og en burger når ut med venner er fint, men en daglig 6 pack og FJERNSYNSAPPARAT middag er et klart nei-gå.

2. Få sterkere. One, muskel størrelse er direkte relatert til styrke gevinster og så ved å få sterkere på benkpress, du vil "forme" brystet. To, desto mer vekt du løfter, jo mer kalorier du brenner i en treningsøkt. Tre, styrketrening fremmer sunnere matvalg og gjør du holder deg til kosthold bedre.

3. Fastsette din holdning. Jobber bak en datamaskin hele dagen kan stramme brystmusklene dine og forårsake slouching skuldrene som deretter gjør your man boobs ser verre. Dette ligner til hvordan overflødig sittende kan forårsake hip musklene å stramme og magen til å se større resultatet. Hvis du ser på SL medlem Vlad holdning, er det klart øverst-ryggen er rettere etter gjør StrongLifts 5-5.

Bli vant til å sitte og gå med skuldrene tilbake i stedet for å la dem dårlig holdning hele tiden. Daglig skulder dislokasjoner med motstand band kombinert med lav bar knebøy 3 x / uke vil også forbedre holdningen din dramatisk.

Ikke bry deg om gynecomastia – mann bryster skyldes senket testosterone og økt østrogen fra å ta visse medisiner eller steroid misbruk.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside