Hvordan Velge Det Sunneste Rødt Kjøttet

Folk unngå rødt kjøtt for mange forskjellige grunner: helse, fordøyelsesenzymer, dyrs rettigheter og økonomiske grunner kommer raskt til hjernen. Ifølge CNN Money, er amerikanerne spådd for å spise rundt 55 pounds av biff per person i 2013, ned fra ca 58 pounds i 2012, ifølge USDA anslag.

Så, bør du spise biff "du må svare på dette spørsmålet for deg selv. Du kan absolutt rock en sunn kropp uten å spise kjøtt, og jeg er alt for at hvis det fungerer for deg. Når det er sagt, hvis du liker å være et rovdyr, det er mange proffer å spise en biff som en del av din sunt kosthold også. Lene rødt kjøtt er en god kilde til vitamin B-12, niacin, sink, jern, protein og omega 3 fettsyrer.

Hvis du holder deg til en høy kvalitet fire-unse visning to eller tre ganger i uken og velger en filet, Indrefilet eller magert kjøttdeig, kan du føle godt om å lage en sunn valg. Forskning viser at mager rødt kjøtt (trimmet av synlig fett) ikke øker kardiovaskulære risikofaktorer.

Konvensjonelle biff, naturlig storfekjøtt, gress-matet biff, ingen hormoner, økologisk storfekjøtt. He ' alle disse buzz ord til kjøtt industrien kanskje har du føler forvirret. Hva betyr de, og hvilke som er best' her er noen tips for å dekode og bestemme hvilke alternativer som er best for deg.

Konvensjonelle biff aka naturlig biff

Når du kjøper biff konvensjonelle biff er ikke mitt førstevalg. Konvensjonelle biff er ofte merket som naturlig biff. United States Department of Agriculture (USDA) definerer naturlig biff som minimalt behandlet som inneholder ingen tilsetningsstoffer. Alle frisk oksekjøtt finnes i kjøtt saken som ikke har en ingrediens etikett (en etikett legges hvis produktet inneholder en marinade eller løsningen) er naturlig biff. Med denne konvensjonelle/natur biff, kan kyrne gis antibiotika og veksthormoner.

Ifølge CNN er de fleste konvensjonelle storfekjøtt kyr ferdig på en feedlot på en konsentrert blanding av mais, soya, korn, og andre kosttilskudd, pluss hormoner og antibiotika. De er matet hovedsakelig korn og korn ikke er passer for mennesker å spise på feedlots. Korn har flere kalorier enn en cow's naturlige diett av gress, som får dem til å få vekt raskere. Konvensjonelle biff er biff som de fleste av oss vokste opp på. Det er generelt ansett som trygt å spise, men kan ikke ha alle de ernæringsmessige fordelene forbundet med gress-matet eller organisk storfekjøtt. Det er også sporadisk matbårne utbrudd av sykdom som det er mer utfordrende å holde volumet av kjøtt sterile på et storstilt konvensjonelle slakteri forurensning er derfor mer sannsynlig enn med kjøtt som kommer fra mindre skala-operasjoner.

Ingen hormoner og/eller ingen antibiotika

Hvis du ser ingen hormoner som er skrevet på biff merking betyr akkurat det – ingen hormoner ble gitt til kyrne. På samme måte ingen antibiotika betyr at dyret ikke var gitt antibiotika for å bekjempe sykdom eller infeksjon. Vær forsiktig med ordlyden når du leser etiketter, men. Antibiotika-fri er meningsløst som dette spesifikke krav aldri godkjent av USDA, det har ingen klar eller konsekvent betydning på etiketter. To andre villedende uttrykk: ingen antibiotika rester og ingen antibiotika vekst promotants. Verken krav er godkjent av USDA eller sikrer at ingen antibiotika ble brukt under dyrets liv.

Grass-Fed Beef

Denne typen biff kommer fra kuer som spiser hovedsakelig gress og andre matvarer som er naturlig spist av kyr. Ifølge USDA, dyr som er sertifisert som gress-matet ikke kan bli lei korn eller korn biprodukter, og må ha kontinuerlig tilgang til beite i vekstsesongen. Environmental Working Group skriver at gress-matet biff har færre antibiotika og hormoner.

Hva mer, fant en mars 2010-rapport i journalen ernæring at biff fra gress-matet dyr har lavere nivåer av usunn fett og høyere nivåer av omega-3 fettsyrer, som er bedre for kardiovaskulær helse. Gress-matet biff også har lavere nivåer av kosttilskudd kolesterol og tilbyr mer vitaminene A og E, samt antioksidanter.

Økologisk kjøtt

Sertifisert organisk kjøtt må også komme fra dyr som har kontinuerlig tilgang til beite og må mates eneste økologisk dyrket feed. Dette betyr kyrne ikke kan bli lei noen gress eller korn som har blitt genmodifisert eller har vokst med syntetisk kunstgjødsel eller plantevernmidler. Hva mer, kan ikke organisk kjøtt og fjærfe behandles med hormoner eller antibiotika (syke dyr må behandles, men kan ikke selges som organisk).

Ifølge EWG, mens organisk kjøtt og meieriprodukter kan komme fra 100 prosent gress-matet kuer, noen kommer fra dyr som tilbringer en del av sin tid i feedlots spise en korn-baserte kosthold, som ikke gir de samme fordelene for ernæring som en naturlig gress diett. Med mindre etiketten sier at kjøtt er både gress-matet og organiske, kan det ikke være.

Avgjørelsen om hvorvidt kjøtt passer inn i din diett er en personlig en. Som med alt du spiser, er det viktig å bli som informert som mulig, slik at du kan gjøre de mest kvalifiserte beslutningene om hva som er best for din kropp og din helse. Kjøttet kan være noe du velger er verdt den ekstra innsatsen å kjøpe høy kvalitet og/eller organisk.