Hvordan At Vælge Den Sundeste Rødt Kød

Folk undgå rødt kød af mange forskellige årsager: sundhed, fordøjelsessystemet, dyrs rettigheder og økonomiske årsager kommer hurtigt til at tænke. Ifølge CNN Money, er amerikanerne forudsagt for at spise omkring 55 pounds af oksekød pr. person i 2013, ned fra omkring 58 pounds i 2012, ifølge USDA skøn.

Så skal du spise oksekød ' du nødt til at besvare dette spørgsmål for dig selv. Du kan absolut rock en sund krop uden at spise kød, og jeg er alle for at hvis det virker for dig. Når det er sagt, hvis du kan lide at være et kødædende dyr, der er mange fordele at spise en bøf som en del af din sunde kost. Lean rødt kød er en god kilde til vitamin B-12, niacin, zink, jern, protein og omega 3 fedtsyrer.

Hvis du holder dig til en høj kvalitet fire ounce servering, to eller tre gange om ugen og vælge en filet, mørbrad eller magert hakket oksekød, kan du føle sig godt om at lave et sundt valg. Forskning viser, at lean rødt kød (trimmet synlige fedt) ikke øger kardiovaskulære risikofaktorer.

Konventionelle oksekød, naturlige oksekød, græs oksekød, ingen hormoner, økologisk oksekød. Hva ' alle disse buzz ord i kødindustrien måske har du føler forvirret. Hvad betyder de, og hvilke der er bedst "her er nogle tips til afkodning og fastlæggelse af de indstillinger, der er bedst for dig.

Konventionelle oksekød alias naturlige oksekød

Når du køber oksekød konventionelle oksekød er ikke mit første valg. Konventionelle oksekød er ofte mærket som naturlige oksekød. USA Department of Agriculture (USDA) definerer naturlige oksekød så minimalt forarbejdede indeholder ingen tilsætningsstoffer. Alt fersk oksekød fundet i sagen kød, der ikke har en ingrediens etiket (en etiket er tilføjet hvis produktet indeholder en marinade eller løsning) er naturlige oksekød. Med denne konventionelle/naturlige oksekød får køerne antibiotika og vækstfremmende hormoner.

Ifølge CNN er de fleste konventionelle oksekød køer færdig på en feedlot på en koncentreret blanding af majs, sojabønner, korn, og andre kosttilskud, plus hormoner og antibiotika. På feedlots fodres de mest majs og korn, der er uegnede for mennesker at spise. Majs har flere kalorier end en ko naturlige kost af græs, som får dem til at tage på i vægt hurtigere. Konventionelle oksekød er det oksekød, de fleste af os voksede op på. Det er generelt betragtes som sikre at spise, men kan ikke have alle de ernæringsmæssige fordele forbundet med græs eller økologisk oksekød. Der er også lejlighedsvis fødevarebårne sygdomsudbrud, da det er mere udfordrende at holde mængden af kød sterile en storstilet konventionelle slagteriet, og forurening er derfor mere sandsynligt end med kød, der kommer fra mindre skala operationer.

Ingen hormoner og/eller ingen antibiotika

Hvis du ser ingen hormoner skrevet om mærkning af oksekød, det betyder bare, at — ingen hormoner blev givet til køerne. Ligeledes ingen antibiotika betyder, at dyret ikke var givet antibiotika til at bekæmpe sygdom eller infektion. Vær forsigtig med ordlyden, når du læser etiketterne, men. Antibiotikum-fri er meningsløst som denne specifikke krav aldrig godkendt af USDA, det har ikke nogen klar eller konsekvent betydning på etiketter. To andre vildledende sætninger: ingen antibiotika restkoncentrationer og ingen antibiotisk vækst promotants. Hverken anmodningen er USDA godkendt eller forsikrer, at ingen antibiotika blev brugt under dyrets liv.

Grass-Fed Beef

Denne type af oksekød kommer fra køer, der spiser primært græs og andre fødevarer, der er naturligt spist af køer. Ifølge USDA, dyr, som græs kan ikke fodres med korn eller korn biprodukter og skal have permanent adgang til græs i vækstsæsonen. Environmental Working Group skriver, at græs-fodret oksekød har færre antibiotika og hormoner.

Hvad mere er, fandt en marts 2010 rapporten i kladden ernæring, at oksekød fra græs-fodret dyr har lavere niveauer af usunde fedtstoffer og højere niveauer af omega-3 fedtsyrer, som er bedre for hjerte-kar-sundhed. Græs-fodret oksekød også har lavere niveauer af kolesterol og tilbyder flere vitaminer A og E som antioxidanter.

Økologisk oksekød

Certificeret økologisk kød skal også kommer fra dyr, der har permanent adgang til græs og skal fodres kun økologisk dyrket foder. Dette betyder, at køerne kan fodres nogen græs eller korn, der er blevet genetisk modificeret eller har været dyrket med syntetiske gødningsstoffer eller pesticider. Hvad mere er, kan ikke økologisk kød og fjerkræ behandles med hormoner eller antibiotika (syge dyr skal behandles, men ikke kan sælges som økologiske).

Ifølge EWG, mens økologisk kød og mejeriprodukter kan komme fra 100 procent græs-fodret køer, nogle kommer fra dyr, der tilbringer en del af deres tid i feedlots spise en korn-baseret kost, hvilket ikke giver samme ernæring fordele som en naturlig græs kost. Medmindre etiketten anfører, at kød er både græs og økologisk, kan det ikke være.

Beslutning om hvorvidt kød passer ind i din kost er personlige. Som med alt, hvad du spiser, er det vigtigt at blive som informeret som muligt, så du kan gøre de mest kvalificerede beslutninger om, hvad der er bedst for din krop og dit helbred. Kød kan være noget du beslutter er værd at den ekstra indsats at købe høj kvalitet og/eller økologisk.