Hoe Te Kiezen Voor De Gezondste Rood Vlees

Mensen vermijden rood vlees voor veel verschillende redenen: gezondheid, spijsverterings, dierenrechten en financiële redenen komen snel voor de geest. Volgens CNN Money, zijn Amerikanen voorspeld te eten ongeveer 55 pond rundvlees per persoon in 2013, neer van ongeveer 58 pond in 2012, volgens schattingen van de USDA.

Dus, moet u het eten van rundvlees ' u moet deze vraag voor uzelf beantwoorden. U kunt absoluut een gezond lichaam rock zonder het eten van vlees, en ik ben er helemaal voor dat als het voor u werkt. Dat gezegd hebbende, als u genieten van een roofdier wordt, er zijn veel voors een biefstuk eten als een onderdeel van uw gezonde voeding ook. Rood vlees mager is een goede bron van vitamine B-12, niacine, zink, ijzer, eiwit en omega 3 vetzuren.

Als u zich aan een hoge kwaliteit vier ounce portie twee of drie keer per week en kies een filet, ossenhaas of mager rundergehakt, kan u goed gevoel over het maken van een gezonde keuze. Onderzoek toont aan dat magere rood vlees (ontdaan van zichtbaar vet) cardiovasculaire risicofactoren niet toeneemt.

Conventionele rundvlees, natuurlijke rundvlees, gras gevoed rundvlees, geen hormonen, biologisch rundvlees. He ' al deze buzz woorden in de vleesindustrie u gevoel verward zou kunnen hebben. Wat betekenen ze en welke zijn beste ' hier zijn enkele tips voor het decoderen en het bepalen van de opties die het beste voor u zijn.

Conventionele rundvlees alias natuurlijke rundvlees

Wanneer het kopen van rundvlees conventionele rundvlees is niet mijn eerste keus. Conventionele rundvlees wordt vaak aangeduid als natuurlijke rundvlees. Het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) definieert natuurlijke rundvlees zo minimaal verwerkt geen toeslagmaterialen. Alle vers rundvlees gevonden in het geval van vlees dat niet over een ingrediënt label (een label wordt toegevoegd als het product een marinade of oplossing bevat) is natuurlijke rundvlees. Met deze conventionele/natuurlijke rundvlees, kunnen de koeien worden gegeven antibiotica en groeihormonen.

Volgens CNN zijn de meeste conventionele rundvlees koeien klaar op een feedlot op een geconcentreerde mix van maïs, soja, granen, en andere supplementen, plus hormonen en antibiotica. Ze worden meestal maïs en granen die niet geschikt zijn voor mensen om te eten gevoed op feedlots. Maïs heeft meer calorieën dan een koe natuurlijke dieet van gras, dat ze sneller gewicht krijgt. Conventionele rundvlees is de meesten van ons zijn opgegroeid op rundvlees. Het wordt over het algemeen geacht veilig om te eten, maar kan niet hebben alle voeding voordelen geassocieerd met gras gevoederde of biologisch rundvlees. Er zijn ook af en toe door voedsel overgedragen ziekte-uitbraken zoals het is meer een uitdaging om te houden van de hoeveelheid vlees steriele op een grootschalige conventionele slachthuis, en daarom besmetting is vaker dan met vlees dat afkomstig is van kleinere schaal operaties.

Geen hormonen en/of geen antibiotica

Als u geen geschreven ziet op rundvlees labelen, het betekent gewoon dat hormonen — geen hormonen werden gegeven aan de koeien. Geen antibiotica betekent ook dat het dier niet kreeg antibiotica voor de bestrijding van de ziekte of infectie. Wees voorzichtig met de formulering bij het lezen van de etiketten, echter. Antibioticum-vrije is zinloos als deze specifieke vordering nooit geautoriseerd door de USDA, heeft het geen zin duidelijke of consistent op etiketten. Twee andere misleidende zinnen: geen antibioticaresiduen en geen antibiotica groei promotants. Geen vordering is goedkeuring van de USDA noch verzekert dat geen antibiotica tijdens het dierlijke leven gebruikt werden.

Grass-Fed rundvlees

Dit type van rundvlees afkomstig van koeien die eten voornamelijk gras en andere voedingsmiddelen die natuurlijk door de koeien worden gegeten. Volgens de USDA, dieren die zijn gecertificeerd als gras gevoederde kunnen niet worden gevoed graan of graan bijproducten en moeten continu toegang hebben tot Wei tijdens het groeiseizoen. Environmental Working Group schrijft dat gras gevoed rundvlees minder antibiotica en hormonen heeft.

Wat meer is, vond een verslag van maart 2010 in het tijdschrift Nutrition dat rundvlees uit gras gevoederde dieren heeft lagere niveaus van ongezonde vetten en hogere niveaus van omega-3 vetzuren, die beter zijn voor de cardiovasculaire gezondheid. Grass gevoed rundvlees ook heeft lagere niveaus van dieet cholesterol en biedt meer vitaminen A en E, alsmede antioxidanten.

Biologisch rundvlees

Gecertificeerd biologisch vlees moet ook afkomstig zijn van dieren die continue toegang tot grasland hebben en enige biologisch geteelde diervoeders moeten gevoed worden. Dit betekent dat de koeien niet geschikt voor vervoedering gras of granen die genetisch gemodificeerd of gegroeid met synthetische meststoffen of pesticiden... Wat meer is, niet kunnen biologisch vlees en pluimvee worden behandeld met hormonen of antibiotica (zieke dieren moeten worden behandeld, maar kunnen niet worden verkocht als organische).

Volgens EWG, terwijl biologisch vlees en zuivelproducten kunnen afkomstig zijn van 100 procent gras gevoederde koeien, sommige afkomstig van dieren die besteden een deel van hun tijd in feedlots eten van een dieet op basis van graan, die niet dezelfde voordelen als een natuurlijke gras dieet voeding biedt. Tenzij het label verklaart dat vlees zowel gras gevoederde en biologische is, kan het niet zijn.

Het besluit over het al dan niet vlees in uw dieet past is een persoonlijk. Zoals met alles wat die je eet, is het belangrijk om te worden als geïnformeerd mogelijk, zodat u van de best opgeleide besluiten maken kunt over wat het beste voor uw lichaam en uw gezondheid is. Vlees mag iets die u besluit is de extra moeite om te kopen hoge kwaliteit en/of biologische.