Hur Man Väljer Det Hälsosammaste Rött Köttet

Människor undvika rött kött av många olika skäl: hälsa, mag-, djurens rättigheter och ekonomiska skäl kommer snabbt att tänka. Enligt CNN Money förutspås amerikaner äter cirka 55 pounds nötkött per person 2013, ner från ca 58 pounds i 2012, enligt USDA uppskattningar.

Så, bör du äta nötkött "du har att besvara denna fråga själv. Du kan absolut rock en frisk kropp utan att äta kött, och jag är allt för att om det fungerar för dig. Som sagt, om du gillar att vara en köttätare, det finns många fördelar till att äta en biff som en del av din hälsosam kost också. Magert rött kött är en bra källa till vitamin B-12, niacin, zink, järn, protein och omega 3-fettsyror.

Om du håller dig till en hög kvalitet fyra ounce servering två eller tre gånger i veckan och välj en filet, filé eller mager köttfärs, kan du må bra om att göra ett hälsosamma val. Forskning visar att rött kött (putsade av synligt fett) inte ökar kardiovaskulära riskfaktorer.

Konventionella nötkött, naturlig nötkött, gräs nötkött, inga hormoner, ekologiskt nötkött. Va ' alla dessa buzz ord i köttindustrin kanske har du känner dig förvirrad. Vad betyder de, och vilka som är bästa "här är några tips för avkodning och bestämma vilka alternativ som är bäst för dig.

Konventionella nötkött alias naturlig nötkött

När du köper nötkött konventionella nötkött är inte mitt första val. Konventionella nötkött är ofta märkt som naturlig nötkött. Förenta staternas Department of Agriculture (USDA) definierar naturligt nötkött så minimalt bearbetade som innehåller inga tillsatser. Allt färskt nötkött finns i målet kött som inte har en ingrediens etikett (en etikett läggs om produkten innehåller en marinad eller lösningen) är naturligt nötkött. Med denna konventionella/naturligt nötkött, kan korna ges antibiotika och tillväxthormoner.

Enligt CNN är de flesta konventionella nötkött kor färdiga på en feedlot på en koncentrerad blandning av majs, soja, korn, och andra kosttillskott, plus hormoner och antibiotika. På feedlots utfodras de mestadels majs och korn som inte passar för människor att äta. Majs har mer kalorier än en ko naturlig kost gräs, som får dem att gå upp i vikt snabbare. Konventionella nötkött är det nötkött som de flesta av oss växte upp på. Det anses allmänt att det är säkert att äta, men kan inte ha alla näringsmässiga fördelar förknippade med gräs eller ekologiskt nötkött. Det finns också enstaka livsmedelsburna sjukdomsutbrott som det är mer utmanande att hålla mängden kött steril på en storskalig konventionellt slakteri och förorening är därför mer sannolikt än med kött som kommer från mindre skala verksamhet.

Inga hormoner och/eller ingen antibiotika

Om du ser inga hormoner som skrivit på nötkött märkning innebär det bara att — inga hormoner gavs till kor. På samma sätt innebär ingen antibiotika att djuret inte fick antibiotika för att bekämpa sjukdom eller infektion. Var försiktig med ordalydelsen när man läser etiketterna, emellertid. Antibiotika-free är meningslös som detta specifika påstående som aldrig godkänts av USDA, den har inget klart eller konsekvent menande på etiketter. Två andra vilseledande fraser: ingen antibiotikarester och ingen antibiotiska tillväxtfrämjande promotants. Varken påståendet är USDA-godkända heller försäkrar att ingen antibiotika har använts under djurets liv.

Gräs-Fed nötkött

Denna typ av nötkött kommer från kor som äter främst gräs och andra livsmedel som äts naturligt av kor. Enligt USDA, djur som är certifierade som gräs kan inte matas korn eller korn biprodukter och måste ha kontinuerlig tillgång till bete under vegetationsperioden. Environmental Working Group skriver att gräs nötkött har färre antibiotika och hormoner.

Vad mer, fann en mars 2010 rapport i journalen näring att nötkött från gräsätande djur har lägre nivåer av ohälsosamma fetter och högre nivåer av omega-3 fettsyror, som är bättre för hjärt-och kärlhälsa. Gräs nötkött också har lägre nivåer av kolesterol och erbjuder mer vitamin A och E samt antioxidanter.

Ekologiskt nötkött

Certifierad ekologiskt kött måste också komma från djur som oavbrutet ha tillgång till betesmark och måste matas endast ekologiskt odlat foder. Detta innebär att korna inte kan matas alla gräs eller korn som har modifierats genetiskt eller har odlats med konstgödsel eller bekämpningsmedel. Vad mer, kan inte ekologiskt kött och fjäderfä behandlas med hormoner eller antibiotika (sjuka djur behandlas men inte kan säljas som ekologiska).

Enligt EWG, medan ekologiskt kött och mejeriprodukter kan komma från 100 procent gräs kor, några kommer från djur som tillbringar en del av sin tid i feedlots äta en Spannmålsbaserad kost, som inte ger samma näring fördelar som en naturligt gräs diet. Om inte etiketten anges att kött är både gräs och organiska, kanske det inte.

Beslutet om huruvida kött passar in i din kost är personliga. Som med allt du äter, är det viktigt att bli som informerade som möjligt, så att du kan göra de mest upplysta beslut om vad som är bäst för din kropp och din hälsa. Köttet kan vara något du väljer är värt den extra ansträngningen att köpa hög kvalitet och/eller ekologiska.