Kako Izgubiti Težo Hitro V 2 Tednih

V resnici, je bilo dejansko 15 funtov v 12 dneh. Doslej lahko izgubila več kot 20 kilogramov v nekaj manj kot štiri tedne in boste močne. Prehrana, smo opisali spodaj lahko ponavadi proizvedejo 10 funtov, izgubil v vaš prvi dveh tednih brez kakršnih koli težav.

Pijemo predvsem vodo

Šport ali energetsko pijačo, sadni napitek ali svetlo pivo, vsako porcijo vsebuje približno 100 kalorij. Še te pijače ne izpolnjujejo vas način 100 kalorij hrane pa, tako da oni zapravljanje. Druge tekočine lahko veliko natrija in ogljikove hidrate, ki telesu napeljejo vode, puhajoč.

Vodo, po drugi strani pa je nič kalorij in ogljikovih hidratov in malo ali brez natrija, zaradi česar je popoln slim navzdol pijačo. In čudno, da dejansko pomaga preplašiti se jasno odvečno vodo teže kot tudi jump-starts vaš metabolizem. Če je le preveč dolgočasno, dodajte limonin klini ali mint listi.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

Prepoved bel kruh in testenine

Izrezovanje vse belo zrnje izdelkih-špageti, beli riž, sendvič zvitki-bo takoj vam slim navzdol, ker enostavne ogljikove hidrate v teh živilih povzročajo napenjanje, še posebej okoli vaš trebuh. Enostavnih ogljikovih hidratov uničijo na svojo težo ker so si prebavi zelo hitro, zapuščam lačen in bolj verjetno kasneje tolmačiti.

Iti korak naprej, namesto jih nadomesti z zdravo še vedno proženje Nadimati polnozrnat kruh, izdelki, zelenjava nadomestek za teden. Na ta način piščanca sendvič postane piščanca solata in čipi in dip pa v korenje in dip. Kompleksnih ogljikovih hidratov iz zelenjave so prebavi počasneje, tako da ste še vedno polno dlje. In ker veggies so večinoma vode, prav tako pomagajo flush ven odvečno vodo teže.

Delati kardio 30 minut na dan

Vaja, ki vstane vaš srčni utrip bo opeklina kalorij. Vendar boste uporabljali več kalorij, če izberete kardio rutinsko, ki sodeluje več mišic hkrati.

Tri upoštevati: predenje, kickboxing kardio in boot camp vadbe. Pol ure vsakega bakle 200 do 300 kalorij, medtem ko tonika gor roke, noge, in jedro tako vse pojavlja sleeker in strožje.

Boste spali še več kalorij na sejo, če vaš trening vključuje intervalnega treninga: izmenično kratek rafali intenziven kardio z počasnejši dejavnost. Strokovnjaki niso prepričani, zakaj to deluje, vendar trenerji prisegajo na to.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

Piti kavo uro pred telovaditi

To je izjema za palico-za-voda samo pravilo: samo kot kava, teči vaš jutranji pri delu bolj produktivni, pre-exercise skodelico Java z Uprskati posneto mleko (približno 11 kalorij) ali črno (samo 5 kalorij) bo poživila vaš vaja. Boste spali več kalorij, ne da bi dojel, da potiska sami težje.

36 Sklece in Lunges vsak drugi dan

Te sponke telovadnici razred bo pomagal skulptura mišice, tako da boste šport racionalnejši videz. Ali treh sklopov 12 vsaki vaji vsak drugi dan. Sklece ciljne zgornji del telesa, medtem ko lunges delo rit, boki in stegna. Nagel odlagališče: poskrbite, da vaš hrbet in noge ostanejo v ravni črti sklece; bom izboljšati mišični tonus. Tudi, lahko zgradite celo več mišic z je lunges, če imate proste uteži v vsako roko, medtem ko jih delaš.

30 Minut spati več noči

Da dodatne pol ure, ali si spal 5 ur ali 8, lahko osvežite dovolj, da vam bo bolje izbiro hrane (z drugimi besedami, ne hitro sladkorja pritrditi za zajtrk v iskanju energije) in ne počutite otrpel in preskočite telovadba. Bolj prijeten spanec (7 do 8 ur je najboljša) tudi povečuje vašo presnovo. In ker telo gradi mišice, medtem ko je enako dremež, pridobivanje spanec boljši mišični tonus.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

Naredite eno hrano žrtvovanje

Izrezovanje eno popustljivost-kot so čipi imate z kosilo ali čokoladni Desert jeste po večerji — lahko odštejemo nekaj sto kalorij iz vaše prehrane, ki se kaže v manj flab. »Vaše telo ne boste niti opazili njihovo odsotnost. «

Ne pustite kamero dodamo funtov

Pospešiti vaš brado, držite roke stran od telesa in pa nekoliko vstran od kamero z eno nogo pred drugo.

Se tanjša v urah

res. To hujšanje učinkov ne sme biti stalna, ampak ti bom pomagal videti bolj vroča v vaš skinniest kavbojke v zelo kratkem času.

Jesti lososa za kosilo

To je polna hranilnih snovi, ki gradijo mišični tonus in daje vaši koži zdrav sijaj. Nekateri strokovnjaki za prehrano trdijo, da porabijo del (ni važno, kako se skuha) lahko takoj bo vaš obraz videti malo bolj družno.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

Stand Up naravnost

Vodenje vaše hrbtenice, ki je toga in ramena nazaj, medtem ko sesanju v vaš trebuh proti hrbtenici daje vitkejši, poenostavljen srednjega.

Squats in Sit-Ups

Bodybuilderji uporabljajo to tehniko pred tekmovanj, saj dodaja opredelitev mišico. Ali treh sklopov 12 vsake vaje za začasno zaostritev abs, rit in noge.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani