Hoe Te Verminderen Grootte Van De Mannelijke Borst

Uitgebreide borsten bij mannen kunnen worden veroorzaakt door verschillende dingen. De eerste twee die te binnen schieten zijn hormoon storingen en overgewicht.

Schoonmaken van uw dieet. Het eerste ding om te doen is te ontdoen van alle junk food, snel voedsel en vetrijke voedingsmiddelen uit uw dieet, met inbegrip van iets dat is diep gebakken, hoogst verwerkte, zeer geraffineerde en hoog in verzadigd vet. Eten van fruit, groenten, gehele korrels en mager bronnen van eiwitten, en drink veel water.

Gynaecomastie is een ongewoon hormoon onbalans bij adolescente en volwassen mannen die borstklier weefsel veroorzaakt te ontwikkelen op een manier die vergelijkbaar is met borstweefsel gevonden in vrouwen. In gevallen waarin volwassenen of oudere tieners, kan het een teken van een ernstige onderliggende gezondheid aandoening zoals kanker van de slijmachtige klier, bijnieren of testikels. In jonge tieners is het meestal een tijdelijk probleem veroorzaakt door de hormonale veranderingen die is gekoppeld aan de puberteit.

Sommige cardio doen. Aërobe oefening drie tot vier keer per week voor 45 tot 60 minuten uitvoeren. Het kan zijn joggen, Fietsen, zwemmen, roeien, trap intensivering of alles wat je leuk vinden.

Doen pushups. De borstspieren werken bouwt uw borst, worden afgevlakt je borst en ook sommige calorieën verbranden omdat spier metabolisch actief is. Liggen op je buik. Plaats je handen naast uw schouders met je ellebogen gebogen. Houd je lichaam recht als je uw lichaam duwen omhoog in de lucht, totdat je armen lock-out. Nu langzaam lager jezelf totdat u net boven de grond bent en herhaal.

Doen bankje persen. Bij de bar op de veiligheidsrek liggen op een bankje training. Plaats je handen over net voorbij schouderbreedte uit elkaar. Til de bar en je armen uitstrekken over je lichaam boven je borst. Langzaam lager de bar tot het is ongeveer een centimeter boven je borst. Til deze back-up en het doen van een aantal herhalingen.

Maken een doktersafspraak. Gynaecomastie is een aandoening waar sprake is van een gebrek aan evenwicht van oestrogeen en testosteron in de mannelijke lichaam, wat in uitbreiding van de borst resulteert. Uw arts kan voorschrijven een medicijn dat evenwicht uit uw hormoonniveaus kan helpen.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Krachtige Tips om te verliezen uw Man Boobs

Je kunt niet je man boobs verliezen door het doen van een gazillion van borst oefeningen, net als kun je niet je buikvet verliezen door het doen van eindeloze situps, omdat reductie spot een mythe is. Man boobs is gewoon vetweefsel die betrekking hebben op je borstspieren en omdat u kan niet lokaal vet verbranden, je hebt te verlagen uw totale lichaamsvet om ze te verliezen.

Dus de goede oude ouderwetse strategieën van vet verlies van toepassing: als de hoeveelheid calorieën je eet lager is dan de hoeveelheid calorieën je lichaam brandt, u zult verliezen vet en dus ook uw man boobs. Hier zijn 2 krachtige uiteinden die u kunt gebruiken om direct te maken een calorie tekort, plus een extra derde tip die ik zal uitleggen.

1. Eten gezonder. Man boobs zijn bijna altijd het resultaat van jaren van het eten van junkfood die meer calorieën dan whole foods bevatten. Dit betekent niet dat je moet stoppen met het eten van junkfood voor altijd te verliezen je man boobs, maar je moet eten veel gezonder het merendeel van de tijd.

Meer vlees, kip, vis, groenten en fruit. Geen behoefte om te zetten in een van deze paleo nazi's – korrels zijn prima als je ze met mate eten.

Minder ongewenste, alcohol en soda. 2 bieren en een hamburger wanneer uit met vrienden prima is, maar een dagelijkse 6 pack en diner van TV is een voor de hand liggende no-go.

2. Sterker. Één, spiermassa is direct gerelateerd aan sterkte winsten en dus door de steeds sterker op de Bench Press, u zult "vorm" je borst. Twee, hoe meer gewicht je lift, de meer calorieën je branden in een training. Drie, krachttraining promoot gezonder voedsel keuzes en maakt u zich beter aan uw dieet.

3. Fix uw lichaamshouding. Werken achter een computer de hele dag kan draai je borstspieren en slouching schouders waardoor uw man boobs kijken erger dan zal veroorzaken. Dit is gelijkaardig aan hoe overtollige vergadering kan leiden tot uw heup spieren aan te scherpen en je buik te kijken groter als gevolg. Als je kijkt naar SL lid Vlad houding, is het duidelijk dat zijn bovenste-back is rechtere na het doen van StrongLifts 5 van de 5.

Vergadering te lopen met je schouders terug in plaats van hen de hele tijd slouch te laten wennen. Dagelijkse schouder dislocaties met een weerstand band combinatie met lage bar Squats 3 x / week zal ook het verbeteren van uw houding dramatisch.

Maak je geen zorgen over gynaecomastie – man boobs veroorzaakt door verlaagd testosteron en verhoogde oestrogeen van het nemen van bepaalde medicatie of steroïde misbruik.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website