Vihreä Kahvi Papu Ruokavalio – Tehokkaasti Rasvanpolttaja

Koska vihreän teen uute painon lasku oli selittää naturopathic lääkäri Lindsey Duncan show, vihreä kahvi kiinnostus on ollut räjähtävä. Mikä oli se, että Duncan ja Dr. Oz on kiinnostunut?

16 % rasvaa LOST jäseneltä tutkimuksessa osallistujille.

12 Viikon osallistujille annettiin vihreä kahvipapujen ote ja ne ei muuttaa tapojaan. Tärkeitä asioita huomata:

  • Ei ole uusi ruokavalio noudattamaan
  • Uudet käyttää rutiininomaisesti tai liikuntaa, heillä on seuraa
  • Yksinkertaisesti ote lisätään niiden päivittäinen saanti

Vihreän teen auttaa laihtua?

Vihreä kahvipapujen kapselit antaa valtavan sysäyksen ilmeisesti laihtuminen, jos ottaa päivittäin. Alustavassa tutkimuksessa, että jokainen sai niin innoissaan tarkkaillaan ja seurataan 16 osallistujaa yli 22 viikkoa, löytynyt, että jokainen niistä hämmästyttävän menettänyt keskimäärin noin 17 kiloa.

Mutta todellisia todisteita oli, kun tohtori Oz tehnyt oman tutkimuksen 100 naista hänen TV-yleisön ja paljasti hänen tuloksia. Naisista sai vihreä kahvi-pilleri kaksi kertaa niin paljon laihtunut kuin ne, jotka saivat lumelääkettä.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Miten Vihreän teen auttaa sinua laihtua?

Vihreä kahvipavut on jotain kutsutaan chlorogenic happo. Tämä happo on avain sen laihtuminen etuja, kuten se signaali maksa polttaa varastoida rasvaa ensin. Se myös hidastaa sokerin käsittely glukoosiksi, joten ei sitä veressä. Tämä tekee lisää rasvanpolttoa ja ylimääräinen glukoosi ei muuttuisi rasvaa myöhemmin. Joten on välitöntä hyötyä, kuten myös yksi pitkällä aikavälillä.

Juuri mitä tapahtui osallistujat tuoreen tutkimuksen vihreä kahvipapujen ote jäseneltä yliopistosta Scranton mukaan Joe Vinson. Tuloksista paljastui 243 kansallinen Kokous & näyttely American Chemical Society (ACS).

Chlorogenic happo on avain

Chlorogenic happo on yleistä vihreät kahvipavut, mutta paahtimon prosessi käytetään tekemään kahvijuomia, tunnemme kaikki tuhoutui. Joten on tärkeää, että prosessi, jota käytetään pavut muuttua helposti kulutetaan kapseli eivät käytä lämpöä, jotka voivat vahingoittaa kemiallisen rakenteen ja vakavasti vaikutus chlorogenic hapon läsnä lopputuotteen.

Lue etiketti

Tärkeintä on varmistaa, että saat todellinen, laadukkaita ote ja jotain, joka on täynnä turhia ainesosia, jotka voi todella osoittautua vahingolliseksi. LUE ETIKETTI! Jopa huijarit löydetä etiketissä. Dr Oz suosittelee tuote

  • 45 % Chlorogenic happo
  • Täyteaineita tai lisäaineita
  • Vähintään 0 mg / kapseli
Joten jos näet, että etiketissä ei ole arvoton huijaus-tuotteita. Yllä on mitä sinun pitäisi odottaa nähdä laadukkaan tuotteen etiketissä.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Johtopäätös

Vihreän teen uute on tehokas auttaa laihtuminen, mutta monet yritykset huijaus yrittää hyödyntää ilmiömäinen kiinnostusta vihreän teen laihtuminen. Varmistaa on tärkeintä saada tuotteen luotettavuudesta korkealaatuisia tuotteita.

Valita toimittaja

Pitäisi koskaan kiirehtiä ostamaan terveyteen täydentää kaikenlaista. Voisit vain tuhlaa rahaa tai pahempaa, lopulta vaarantaa terveytesi tehdä kotitehtäviä ennen ostamista mitään.

Laajan tutkimuksen jälkeen suosittelemme tätä vihreän teen uutetta, korkeaa laatua ja bang for your buck.

Kuten Dr. Oz, se:

  • sisältää Svetol
  • täysin luonnollinen rahanvaihtopiste raaka-aineista
  • On 50 % Chlorogenic hapot
  • On osoittautunut tehokkaaksi
Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut