Dr Oz Vihreän Teen Uute Laihtuminen

Dr Oz vihreän teen uute laihtuminen

Vihreän teen uute on tehokkain laihtuminen kaavan, joka sisältää, kuten nimikin sanoo, se otteita raaka kahvipapuja. Tämä tarkoittaa, että kahvin pavut ovat paahtamattomien ja raaka, vihreä muodossa. Cholorogenic happo sisältyvät luonnollisesti vihreät kahvipavut on hämmästyttävä aine, joka toimii kohti maksan, aiheuttaa se enää vapauttaa glukoosi veressä. Tämä happo on polyphenolic aine ja se lisäksi auttaa ihmiskehon löysä ja polttaa rasvaa, joka on jo tallennettu rasvasolujen. Rasvanpoltto prosessi aiheuttaa erittäin nopeutetun aineenvaihduntaa, joka on myös hyvin paljon pidetään ja auttoi chlorogenic happo vaikutuksia.

"Tohtori Oz Show" fanit tietää, hän ei ole suuri lähettämiseen ehdoton ahdistaa noin paino tappio ihmelääkkeitä. Sen sijaan hän yleensä huomiota hänen ympäri kumoamista tutkimuksia, joten katsojat olivat yllättyneitä, kun torstai-iltana hän antoi tämän uuden täydentää peukkua. Tietenkin hän korosti, että sinun täytyy ottaa ilman täyteaineita tai lisätty ainesosia pilleri, joka on hyvin vaikea löytää. Otin matkaa noin Chandler, Arizona perjantai löytää "hämmästyttävä" pilleri ja tuli tyhjä kädellä, sen sijaan turvautuivat tilaus pilleri verkossa. Tutkimus- ja Dr. Oz "oma testi riitti tämä tutkija kiinnostua, mutta sikäli kuin nähdä todellisia tuloksia se on myöhemmin postitse.

Dr. Lindsey Duncan oli kutsuttu show keskustelemaan tuoreessa tutkimuksessa, joka on tehnyt otsikoissa tieteellinen ja painon hallinta yhteisön Green Coffee Bean purkaa. Osallistujat otti pillereitä päivittäin ja ei mitään erilaista ruokavaliota tai liikuntaa ja silti laihtua (17 kiloa keskimäärin 12 viikkoa testi). Jotkut osallistujat jopa harjoitetaan 20 kaloria päivä ruokavalio ja ollut hyötyä niiden laihtuminen.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Terve vihreä kahviuutetta

Vihreä kahvipavut löytyy Vihreän teen uute on korjattu huolellisesti, ja valittu, kun ne ovat raaka. Ne ovat siementen alkuperäinen kahvin marjoja. Sadonkorjuun jälkeen kofeiinia erittäin keskittynyt ote yhdistyy loput 100 % luonnollisia ainesosia osoittautunut toiminto aina kohti laihtuminen. Nämä aineet kokonaan maksimoida mahdollisimman paljon painon pudotukseen. Muut antioksidantti ainesosat, jotka muodostavat näistä rasvanpolttoa kapselit ovat: resveratrol, Afrikkalainen mango ja vihreää teetä, greippi pektiiniä, apple Siideri Etikka purkaa. Nauttiminen näitä pillereitä tai yksinkertaisesti kuluttaa raaka vihreä kahvipavut (eikä vanhanaikainen paahdettu kahvi) kahvia voitat pian taistelun rasvaa ja sairas ylipaino.

Chlorogenic happo, joka on ensisijainen ainesosa vihreät kahvipavut (musta/paahtamaton koska käsittely poistaa tämä aine, joka on, miksi teen ei ole sama vaikutus) on avain laihtuminen menestys. Se aiheuttaa kehon polttaa (tunnetaan myös nimellä sokeri) glukoosin ja lipidien (rasva, pääasiassa maksassa), se hidastaa sokerin vapauttaa verenkiertoon, (joka lopulta muuttuu rasvaa), kun nämä kaksi asiaa tekevät yhteistyötä, kyseessä burns ja estää rasvan tuotantoa elimistössä. Dr. Duncan kertoi Dr. Oz henkilö tarvitsee ottaa 800 mg kahdesti päivässä saada hyviä tuloksia.

Dr. Oz juoksi oman testin kaksi yleisön jäsenet, jotka löysivät menestystä täydentää. Molemmat ottivat täydentää viisi päivää, yksi menettänyt 2 kiloa menetetty 6 eikä heistä muuttaa paino hallinnointijärjestelmä. Parasta on, tämä pilleri on aivan luonnollista.

Tutustu segmentin torstain Dr. Oz Näytä alla olevasta linkistä. Tämä kolumnisti ei ole kokeillut ruokavalio tuki, mutta tulee ja pitää sinut lähetetty (Pysy kuulolla koko arvostelu neljä viikkoa) positiivisia tai negatiivisia tuloksia. Muista Tilaa saadaksesi lisää päivityksiä terveellisesti tuen Uutiset, Ruoka Uutiset ja arvostelut tulevaisuudessa. Voit vapaasti jättää kommentteja alla, jos olet kokeillut tuotetta.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Best vihreä kahviuutetta

On olemassa kaikenlaisia vihreät kahvipavut, jotkut heistä jopa kofeiiniton kuten: Jamaikan blue mountain ja Hawaiian yksi. Tietyntyyppisiä organic vihreät kahvipavut on myös Cenaproc ja siirtomaa Caranavi, Bolivia; Poco Fundo Brasiliasta; Cauca, Popayan, Ocamonte, Norte Caldas ja Sierra Nevada Kolumbiasta; La Alianza Costa Ricasta San Mauricio Pipil El Salvadorista; Huehuetenango Guatemalasta; Peaberry Tansaniasta; Ermera-Timorista; ja Mandheling Sumatran. On tärkeää huolellisesti valita vihreä kahvipavut, valitse ja varo niitä ei olla fade (tämä tapahtuu, kun ne ovat over-dried) tai päinvastoin, ei kohdistu liikaa kosteutta.

Kliininen tutkimus suoritetaan useita aiheita, julkaistu Phytothérapie arvostelu ja tuotantoyhtiö Fox News yksi, paljasti tehokkuutta Green Coffee Bean purkaa. Vapaaehtoiset saivat 60 päivää / joka päivä 0 mg vihreä raaka sukupuolesta. Toinen joukko vapaaehtoisia saivat lumelääkettä. 60 Päivän kokeilujakson päätyttyä ihmiset, jotka saivat aineen tapasi laihtuminen, 5,7 % alkuperäisestä painosta.

Vihreä kahviuutetta edut

  • erityinen edistää energian;
  • nopeutetun aineenvaihduntaa;
  • vähentää selluliittia;
  • anti-aging tulokset;
  • vähentää verenpaine (chlorogenic acid);
  • normaali veren glukoosi;
  • se nopeuttaa ja erittäin parantaa verenkiertoa, joka käännetään myös toiminnan aivot;
  • se ei ole, että paljon kofeiinia kuin säännöllisesti kahvia, joka on ihanteellinen terveydelle;
  • mitään sivuvaikutuksia.
Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut