Hogyan Válasszuk Ki A Legegészségesebb Vörös Hús

Az emberek sok különböző okokból elkerülni a vörös húsok: egészség, emésztő, állati jogok és pénzügyi okokból jön gyorsan-hoz törődik. Szerint a CNN Money amerikaiak várható enni mintegy 55 kiló marhahús személyenként 2013-ban le körülbelül 58 kiló 2012-ben, USDA becslése szerint.

Így kell enni marha "van, hogy válaszoljon erre a kérdésre magadnak. Ön teljesen ringat egy egészséges test-anélkül, hogy eszik húst, és én vagyok az, hogy ha működik az Ön számára. Ez azt mondta, ha szereti a húsevővel, vannak eszik egy steak, mint egy része az egészséges táplálkozás, valamint sok profik. Sovány vörös hús van egy jó forrása a B-vitamin-12, niacin, cink, vas, fehérje- és omega-3 zsírsavak.

Ha kibír-hoz egy magas minőségű négy uncia szolgálatot, két vagy három alkalommal egy héten, és válasszon egy bélszín, bélszín vagy sovány darált marhahús, akkor jól érzik magukat így egy egészséges választás. A kutatások azt mutatják, hogy a sovány vörös húsok (látható zsír díszítve) nem növeli a szív-és érrendszeri kockázati tényezők.

Hagyományos marha, természetes marha, fű táplált marha, nincs hormonok, bio marhahús. Ugye "ezek buzz szavakat a húsipar talán azt érezte, megzavarodott. Mit jelent, és melyek a legjobb "itt van néhány tipp és meghatározásánál a lehetőségeket, melyek a legjobb az Ön számára.

Hagyományos marha aka természetes marha

Hagyományos marha marhahús vásárlásakor van nem a első választás. Hagyományos marha gyakran jelzett természetes marha. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) határozza meg a természetes marha, minimálisan feldolgozott adalékanyag nélkül. Minden friss marhahús található hús esetében, amely nem rendelkezik olyan összetevő címkét (felkerül egy felirat, ha a termék tartalmaz egy pác, vagy a megoldást) természetes marha. A hagyományos/természetes marhahús a tehenek lehet adni antibiotikumok és a növekedési hormonok.

Szerint a CNN a legtöbb hagyományos marhahús tehenek befejezte a kukorica, szója, gabona, és egyéb kiegészítők, plusz hormonok és antibiotikumok koncentrált keveréke a hizlalótelep. A feedlots ők etetik többnyire a kukorica és a szemek, amelyek nem illeszkednek az emberek enni. Kukorica van több kalóriát, mint a tehéntej természetes diéta, fű, amely kap őket, hogy hízik gyorsabban. Hagyományos marha, a marhahús, a legtöbben nőtt fel. Általában biztonságosnak enni, de lehet nem a táplálkozási előnyeit az összes társított fűvel táplált vagy szerves marha. Vannak alkalmi élelmiszer-eredetű megbetegedések kitörését, ez a nagyobb kihívást jelentő, ernyőkkel hús steril nagyszabású hagyományos vágóhídon, és ezért szennyeződés nagyobb valószínűséggel, mint a hús, hogy jön a kisebb volumenű műveletek.

Nem a hormonok és/vagy antibiotikumok

Ha látod, hogy nem írt a marhahús címkézésére, ez azt jelenti, hogy hormon – nem hormonok kaptak, hogy a tehenek. Nem antibiotikumok hasonlóképpen azt jelenti, hogy az állat nem adott antibiotikum a harcot a betegség vagy fertőzés. Legyen óvatos, szövegének olvasása a címkéket, azonban. Antibiotikum-mentes értelmetlen, mint ezt az állítást, soha nem engedélyezett az USDA, azt nem egyértelmű és következetes jelentése a címkéken. Két egyéb félrevezető kifejezések: nem antibiotikum-maradékok és nem antibiotikum növekedés promotants növekedésének elősegítésére. Sem a követelést az USDA által jóváhagyott, nem biztosítja, hogy az antibiotikumok használták, az állat élete során.

Grass Fed marha

Ez a fajta marha származik, tehenek, ami elsősorban a fű és más élelmiszerek, amelyek a természetben megeszik a tehenek eszik. Az USDA igazolt, mint a fű táplált állatoknak nem kell etetni, gabona és gabona melléktermékek és folyamatos hozzáférést kell biztosítani legelőhöz, a vegetációs időszak alatt. Environmental Working Group írja, hogy a fűvel táplált marha birtokol kevesebb antibiotikumok és a hormonok.

Mi több a Nutrition folyóirat március 2010 jelentés megállapította, hogy fűvel etetett állatokból származó marhahús egészségtelen zsírok alacsonyabb és a magasabb szintű omega-3 zsírsavak, amelyek jobban, a szív-és érrendszeri egészség. Fűvel táplált marha is alacsonyabb szintű étrendi koleszterin és több vitamint és E, valamint antioxidáns.

Szerves marha

Tanúsított ökológiai termelésből származó húst is legelőhöz való folyamatos hozzáférést, és meg kell etetni csak organikusan termesztett takarmány állatokból kell származnia. Ez azt jelenti, hogy a tehenek nem kell etetni, a fű vagy a szemek, hogy a géntechnológiával módosított vagy nőtt a szintetikus műtrágya és a növényvédő szerek. Mi több szerves hús és baromfi nem lehet kezelni a hormonok és antibiotikumok (beteg kell kezelni, de nem lehet értékesíteni, mint az ökológiai állatok).

Szerint EWG míg a szerves hús- és tejtermékek származhat 100 százalékos fű táplált tehenek, néhány állatból származik, amit kiad idejük feedlots gabona-alapú étrend, amely nem a azonos táplálkozási előnyöket, mint a természetes fű étrend része. Kivéve, ha a címke kimondja, hogy a hús mindkét fűvel táplált és szerves, nem lehet.

A döntés arról, vajon hús illeszkedik-e a diéta, személyes. Mint mindent, amit eszik, fontos lesz tájékoztatni lehetséges, így lehet, hogy a legtöbb művelt döntés arról, hogy mi a legjobb a test és az egészség. Húst lehet valami, úgy dönt, megéri az extra erőfeszítést vásárolni magas minőségi és/vagy szerves.