Kako Zmanjšati Velikost Moškega Dojk

Razširjene prsi pri moških lahko povzroči več stvari. Prva dva, ki pridejo na misel so Hormonski motnje in prekomerna telesna teža.

Čiščenje vaše prehrane. Prva stvar je znebi vseh junk hrane, hitre hrane in visoki maščobe hrane iz vaše prehrane, ki vključuje vse, kar je globoko ocvrte, visoko predelane, visoko rafinirana in visoko vsebnostjo nasičenih maščob. Jesti sadja, zelenjave, celih zrn in pustega virov beljakovin, in Pijte veliko vode.

Ginekomastija je občasni hormonsko neravnovesje pri odraslih in mladostnikov moških, ki povzroča prsne tkiva razviti tako, da je podoben tkiva dojk, najdemo pri ženskah. V primerih, ki vključujejo odraslih in starejših najstnikov, je lahko znak resne osnovno zdravstveno stanje kot je rak hipofize, nadledvične žleze, ali testisov. V mlajšim najstnikom, je ponavadi začasno problem zaradi hormonov sprememb s puberteto.

Vam nekaj kardio. Opravite aerobno vadbo tri-do štirikrat tedensko 45 do 60 minut. Je tek, kolesarjenje, plavanje, veslanje, stopnišč odskočna ali karkoli boste našli prijetno.

Delaj pushups. Delajo prsih mišice gradi prsih, zravna prsih in tudi gorijo nekaj kalorij, ker mišice metabolically aktivnega. Lezite na vaš želodec. Položite roke ob ramenih s kolena ukrivljen. Naj vaše telo naravnost, saj vam zviša vaše telo v zraku dokler roke lock out. Zdaj počasi nižji sebe, dokler ste tik nad tlemi in ponovite.

Ali klopi stiskalnice. Ležijo na klopi vaja z bar o varnosti stojalo. Položite roke približno tik mimo ramen širina narazen. Dvigalo bar in podaljšati roke nad vaše telo zgoraj prsih. Počasi nižje bar, dokler je približno palca nad prsih. Dvignite nazaj gor in to vrsto rips.

Imenovanje zdravnika. Ginekomastija je stanje, kjer je neravnovesje estrogena in testosterona v moškega telesa, ki ima za posledico povečanje prsi. Zdravnik lahko predpiše zdravila, ki lahko pomagajo uravnotežiti hormon razina.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani

Zmogljiva Nasveti izgubiti človeka joške

Ne morete izgubiti vaš človek joške s tem gazillion prsih vaj, tako kot ne morete izgubiti trebuh maščobe z početje neskončne situps, ker spot zmanjšanje je mit. Človek joške je samo maščobnega tkiva, ki pokrivajo vaše mišice prsnega koša in ker ne more gorijo maščobe lokalno, boste morali znižati vaše celotne telesne maščobe izgubiti.

Zato velja dober stari zastarelo strategije maščobe izgubo: če znesek kalorij pojeste nižji od zneska kalorij vaše telo kuri, boste izgubili maščobo in tako tudi vaš človek joške. Tukaj so 2 močnih nasvete lahko uporabite takoj ustvariti Kaloričan primanjkljaja, plus dodatnih tretji namig, ki vam bom razložil.

1. Jesti zdravo. Človek joške so skoraj vedno posledica let, jedo junk hrane, ki vsebuje več kalorij kot cela foods. To ne pomeni, moraš ustaviti, jedo junk hrane vedno izgubiti vaš človek joške, vendar boste morali veliko bolj zdravo jesti večino časa.

Več meso, piščanec, ribe, veggies in sadja. Ni potrebe, da se vključite v eno od teh paleo nacisti – zrna so v redu, če jih boste jedli v zmernih količinah.

Manj junk, alkohol in soda. 2 piva in burger, ko ven s prijatelji, je lep, ampak 6 dnevni paket in TV večerja je očitno no-go.

2. Dobili močnejši. Eno, mišične mase, ki je neposredno povezana z moč dobičkov in tako z postaja močnejši na Bench Press, si boste "obliko" prsih. Dva, več teže dvignete, več kalorij boste spali v vadbi. Tri, treninga spodbuja zdravo izbiro hrane in naredi vas držijo vaše prehrane bolje.

3. Popraviti svojo držo. Delo za računalnikom cel dan, zategnite vaše mišice prsnega koša in povzroči slouching ramena, ki bo nato vaš človek joške videti slabše. To je podobno, kako odvečno sedel lahko povzroči vaš hip mišice, da poostrijo in vaš trebuh videti večji kot rezultat. Če pogledaš na SL države Vlad držo, je jasno, hrbtu zgornji je straighter po tem StrongLifts 5 5.

Dobiš za sedenje in hojo z ramena nazaj, namesto najemnin jih Pogrbljenost ves čas. Dnevni ramen dislokacij z odpornost band skupaj z nizko bar Squats 3 x / teden bo tudi izboljšati svojo držo, dramatično.

Ne skrbite o ginekomastija – človek joške, ki so posledica znižati testosterona in estrogena povečano iz ob določenih zdravil ali steroidov zlorabe.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani